«Άδικο το αποτέλεσμα»

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της πρώτης φιλικής αναμέτρησης της ΑΕΛ ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου στο Καρπενήσι, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, μίλησε μετά το τέλος της ήττας της ΑΕΛ από τον ΠΑΣ, κάνοντας λόγο για ένα καλό φιλικό, δημιουργικό και για τις δύο ομάδες, μη όμως κρύβοντας την δυσαρέσειά του για το τελικό αποτέλεσμα, που το θεώρησε άδικο.

Πιο Αναλυτικά:

«Ήταν ένα ωραίο φιλικό. Είχε καλό ρυθμό. Χωριστήκαμε σε δύο εντεκάδες. Παίξαμε σε ένα ημίχρονο. Έχουμε δουλειά σίγουρο. Πέρασε όμως το πρώτο παιχνίδι χάσαμε αλλά συνεχίζουμε. Δεν ήταν δίκαιο το σκορ. Είχαμε ευκαιρίες, τις οποίες όμως δυστυχώς δεν μετατρέψαμε σε τέρμα».

Για την εντύπωση του για το παιχνίδι:
«Θετική η πρώτη αίσθηση. Οι δύο εντεκάδες στάθηκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο. Φάνηκε η δουλειά που κάνουμε σε αυτές τις λίγες μέρες που έχουμε ξεκινήσει. Και όπως είπα ο δρόμος είναι μακρύς».

Για τον εάν αυτήν είναι η τελευταία του ευκαιρία στην ΑΕΛ;
«Τελευταία ευκαιρία δεν είναι ποτέ στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα το ότι ξεκινάω προετοιμασία με βοηθά να βρίσκομαι σε καλό δρόμο. Κάθε μέρα ανεβαίνω και στις προπονήσεις και στο πρώτο φιλικό είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com