«Άκαρπη» και η 3η Γ.Σ. του Αετού Μακρυχωρίου

Άκαρπη ήταν και η τρίτη Γ.Σ. του Αετού Μακρυχωρίου με την απερχόμενη διοίκηση του συλλόγου να παραδίδει τον… φάκελο της ομάδας στην πρόεδρο της κοινότητας του Μακρυχωρίου, ευελπιστώντας να βρεθούν νέα άτομα να «τρέξουν» τον Αετό στην επόμενη μέρα.

Πιο Αναλυτικά

«Η τρίτη και τελευταία συνέλευση του ιστορικού Αετού Μακρυχωρίου απέβει δυστυχώς άκαρπη ως προς την εύρεση λύσης στο διοικητικό αδιέξοδο. Αν και οι οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας έχουν προγραμματιστεί να διευθετηθούν στο ακέραιο, πλέον ο φάκελος της ομάδας βρίσκεται στα χέρια της προέδρου του χωριού κυρίας Άννας Καραπάνου, μετά την παραίτηση του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου.

Πάραυτα το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο οφείλει να ευχαριστήσει όλους τους παράγοντες που συνέδραμαν στην ποιοτική και αγωνιστική άνοδο της ομάδας, προεξάχοντος του προπονητή κ. Δημητρίου Τσέτσιλα ο οποίος βοήθησε την ομάδα στην πιο κρίσιμη φάση της ιστορίας της, των ποδοσφαιριστών της και ιδιαίτερα των τριών αρχηγών Παναγιώτη Φουσίκα, Κώστα Μπουζώνα και Γιώργου Τίκου, των οποίων η συνεισφορά ήταν καταλυτική καθώς επίσης και των φίλων του συλλόγου οι οποίοι συνέδραμαν με το υστέρημά τους στην πορεία της αγαπημένης μας ομάδας.

Κλείνοντας θα θέλαμε να παροτρύνουμε έστω και την ίστατη στιγμή τον όποιο ενδιαφερόμενο λέγοντας ότι όλοι εμείς θα σταθούμε δίπλα στον όποιο ενδιαφερθεί και αγαπάει την ομάδα μας χωρίς εγωισμούς και μικροπρέπειες γιατί πάνω απ όλους μας προέχει το συμφέρον και η επιβίωση της αγαπημένης μας ομάδας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...