Άλλος για πλέι-οφ τράβηξε, κι΄ άλλος για πλέι-άουτ!

Σημαντική νίκη με 1 – 0 πανηγύρισε η Δήμητρα Γιάννουλης κόντρα στη Δόξα Βλαχογιαννίου, φτάνοντας πλέον την 3η θέση, μία θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ, εάν αυτά γίνουν. Μοναδικός σκόρερ της συνάντησης ο Κώστας Κοταρέλας.

Χάρη σε ένα και μοναδικό τέρμα του Κώστα Κοταρέλα και αυτό από την άσπρη «βούλα» του πέναλτι, η ομάδα της Δήμητρας Γιάννουλης πήρε το τρίποντο κόντρα στη Δόξα Βλαχογιαννίου και προσπέρασε στη τρίτη θέση τον Οικονόμο Τσαριτσάνης που ηττήθηκε από τον Φαλανιακό.

Βίος αντίθετος για τους ηττημένους που έμειναν με τους 35 βαθμούς σε «αναμμένα» κάρβουνα, βλέποντας την Λάρισα 2012 να κερδίζει και να μειώνει τη διαφορά της… συμμετοχής στα πλέι-άουτ της Α΄ ΕΠΣ Λάρισας στους πέντε βαθμούς.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Κώστας Κοταρέλας από τα εννέα μέτρα του πέναλτι. Ήταν το 28ο λεπτό όταν ο κεντρικός αμυντικός της Δόξας με θητεία στο παρελθόν και στη Δήμητρα Γιάννουλης, έκανε χέρι εντός της περιοχής των φιλοξενουμένων, με αποτέλεσμα ο κ. Γκαραβέλης να δείξει την λευκή «βούλα» της παράβασης του πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε να ευστοχήσει ο Κώστας Κοταρέλας, που κερδίζοντας τον Χάμο, έκανε το 1 – 0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι Συνθέσεις

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Κυρανούδης, Μπάμπαλης, Αμπατζίδης, Ντούφας, Εμμανουήλ, Θώμος, Γκατζούλης, Μανάκας, Χατζηγρηγορίου (89′ Αετόπουλος), Κοταρέλας (59′ Μπαρούτας), Σπανός (79′ Καραγιώργος).

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Χάμος, Γεωργατζιάς, Βάλλας, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Αθανασούλης, Γκουρομπίνος (75′ Χαράλαμπος), Κοντοθανάσης Βρ., Κοντοθανάσης Δ., Ζηρδέλης, Τόλιος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Γκαραβέλης, Αναστασίου, Διαμαντής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com