“Άλωσε” τη Φαλάνη, η Λάρισα 2012!

Ένα τρίποντο μακριά από την μαθηματική παραμονή στη κατηγορία έφτασε η Λάρισα 2012, κερδίζοντας εκτός έδρας τον Φαλανιακό εκτός έδρας με το ευρύ 3 – 0. Ίσως ακόμη και το “θαύμα” να μην φτάνει στους Φαλανιώτες για να παραμείνουν στη κατηγορία χωρίς τα πλέι-άουτ.

Μία νίκη μακριά και από την μαθηματική παραμονή στη κατηγορία η Λάρισα 2012, που ψάχνει ένα τρίποντο στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές για την αποφυγή των πλέι-άουτ.

Το σκορ για την ομάδα του Γιώργου Λιάπη άνοιξε στο 16ο λεπτό ο Γιώργος Ξέρας με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ η ομάδα του Φαλανιακού προσπάθησε να αντιδράσει όμως στο 24′ ο Μιχάλης Δημητρέλης δεν κατάφερε να κερδίσει τον Παπαϊωάννου. Έτσι στο 34′ και πάλι ο Γιώργος Ξέρας ήταν αυτός που έκανε τα τέρματα των φιλοξενουμένων δύο.

Στην επανάληψη και στο 88′ ο Φαλανιώτης Δημήτρης Μανακούσιος έγραψε τον επίλογο της αναμέτρησης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Οι Συνθέσεις

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς – Μιχάλης Μαλαμάς): Γεωργούλας (66’ λ.τ. Μπιμπλιτζής), Μαχαίρας, Βαρσάμης, Σουλιώτης (66’ Πανταζής Ηλ.), Πανταζής Γ. (90′ Καρακίτσιος), Λυγούρας Β., Κολοβός, Μπλέντι, Ιωαννίδης, Δημητρέλης (87’ Πάνου), Λυγούρας Χρ.

Λάρισα 2012 (Γιώργος Λιάπης): Παπαϊωάννου, Φλώρος Β., Φλώρος Παν. (36’ λ.τ. Μπέης), Φλώρος Παντ., Κίτσιος Π. (46’ Μανακούσιος Θ.), Κίτσιος Δ., Μόλας, Ξέρας (65’ λ.τ. Μανακούσιος Δ.), Τσιάκος, Μπόντε, Σελήνης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Αγγελούλης, Νάκας, Πατέτσιος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...