Έβερτον: Οπαδοί βρέθηκαν στις εγκατάστασεις και απαίτησαν να μιλήσουν με τους παίκτες!

Η κατάσταση… μυρίζει μπαρούτι στην Έβερτον τις τελευταίες μέρες και το μεσημέρι της Τετάρτης οπαδοί βρέθηκαν έξω από το προπονητικό κέντρο και απαιτούσαν να εμφανιστούν μπροστά τους οι ποδοσφαιριστές για να τους μιλήσουν!

Τα «ζαχαρωτά», ακόμα κι αν αγωνίστηκαν απέναντι σε μια Λίβερπουλ γεμάτη αλλαγές και νεαρούς ποδοσφαιριστές για το Κύπελλο Αγγλίας την περασμένη Κυριακή, ηττήθηκαν ξανά στο «Άνφιλντ» και αποκλείστηκαν από τον αρχαιότερο ποδοσφαιρικό θεσμό.

Αυτό εξαγρίωσε τον κόσμο που ναι μεν είδε κάτι διαφορετικό με τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο, όμως, δεν μπορούσε να δεχθεί πως χάθηκε ακόμα ένα ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με τόση ευκολία δίχως οι «κόκκινοι» να βάλουν τα δυνατά τους.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, σύμφωνα με τους Times, μερίδα οπαδών βρέθηκε έξω από τις εγκαταστάσεις του Finch Farm και απαίτησε να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, ο κόσμος «απειλούσε» πως στο σημείο θα έφταναν ακόμα περισσότεροι αν δεν γινόταν αποδεκτό το αίτημα που είχαν απευθύνει.

Εκείνος που τους μίλησε, τελικά, ήταν ο Μαρσέλ Μπραντς, ποδοσφαιρικός διευθυντής του κλαμπ, για να προσπαθήσει να ελέγξει την κατάσταση και ν’ ακούσει τα παράπονα των οπαδών…

 

Έβερτον: Οπαδοί βρέθηκαν στις εγκατάστασεις και απαίτησαν να μιλήσουν με τους παίκτες!

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...