Έγινε ΚΑΕ και… ετοιμάζεται για Λάρισα ο Φάρος!

Ο Φάρος Κερατσινίου μετατράπηκε επίσημα σε ΚΑΕ, με το μέλλον του να βρίσκεται στη Λάρισα, αφού μετά από μία ιδιαίτερη συμφωνία με τον ΓΣ Λαρισαίων, θα μετακομίσει στο θεσσαλικό κάμπο.

Ένα ξεχωριστό deal πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε Φάρο Κερατσινίου και Γυμναστικό με φόντο, όπως όλα δείχνουν, την επιστροφή του δεύτερου στα «σαλόνια» της Basket League. Συγκεκριμένα, οι πρώτοι γνωστοποίησαν τη σύσταση της ΚΑΕ Φάρος, στην οποία θα συμμετάσχει κανονικά ο Ερασιτέχνης με το 10% που προβλέπεται από τον νόμο, καθώς και τα τμήματα υποδομής, αλλά οι μετοχές της εταιρείας θα αγοραστούν από τους Θεσσαλούς.

Αυτό σημαίνει, ότι ο Φάρος μετακομίζει στη Λάρισα, αφού ο ΓΣ Λαρισαίων ασφαλώς θα στεγάσει αυτή την νέα εταιρεία σε δικό του χώρο, χρησιμοποιώντας τις δικές του εμφανίσεις και οτιδήποτε εναπόκειται στον ίδιο. Επομένως, ο Φάρος Κερατσινίου αλλάζει έδρα για χάρη της Λαρισινής ομάδας, ο οποίος όμως προς το παρόν θα παραμείνει κανονικά στη Β’ Εθνική. Η κίνηση αυτή, πάντως, δεν είναι κρυφό πως αποσκοπεί στην επιστροφή του Γυμναστικού στη μεγάλη κατηγορία. Τα επόμενα «βήματα» αφορούν τα οικονομικά της υπόθεσης, όπου προς το παρόν δε μοιάζει να υπάρχει κάποιο «κώλυμα».

Η ανακοίνωση του Φάρου, αναφέρει τα εξής:

«Μετά τη χθεσινή(14/6) Γενική Συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φάρου Κερατσινίου αποφασίστηκε ομόφωνα από τα μέλη του συμβουλίου η σύσταση ΚΑΕ με την επωνυμία «Φάρος» και τον τίτλο» Φάρος Κ.Α.Ε.».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com