Έδωσε ζωή στον Φιλοκτήτη, ο Άκης Τσιρογιάννης

Νίκη – “ανάσα” πήρε ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας κερδίζοντας στην έδρα του, την Ελπίς Μεσοχωρίου με 1 – 0, χάρις στο ένα και μοναδικό τέρμα του Άκη Τσιρογιάννη στην αναμέτρηση.

Έτσι, η ομάδα του Αποστόλη Ευαγγέλου έφτασε τους έξι βαθμούς παραμένοντας ακόμη εντός ζώνης του υποβιβασμού, αφήνοντας στον πάτο της βαθμολογικής κατάταξης την Ελπίς Μεσοχωρίου με έναν μόλις βαθμό.

Ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας ήρθε με φόρα από την μεσοβδόμαδη επικράτησηση επί της Πελασγιώτιδας με 3 – 1 για τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας και χάρις στο τέρμα του Άκη Τσιρογιάννη στο 44ο λεπτό έκαμψε την αντίσταση της ομάδας του Μεσοχωρίου, που πάλεψε στην αναμέτρηση αλλά μοιραία μετά το τέλος αυτής έμεινε στην “ουρά” του βαθμολογικού πίνακα της Α΄1 κατηγορίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως αμφότερες οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με ποδοσφαιριστή λιγότερο καθώς αποβλήθηκαν οι Λαδάς και Καραμάνος στο 65ο λεπτό.

Οι Συνθέσεις

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Αποστόλης Ευαγγέλου): Γρηγορίου, Μυλωνάς, Δεμέστιχας, Τσιρογιάννης (87′ Σκεμπάσι), Καψάλης Γ. (75′ Παπαρίζος Ρ.), Μαλλιάρας, Σπετίμ, Ντούμος, Λαδάς, Πασιάς (89′ Κουβαράς), Παπαρίζος Μ.

Ελπίς Μεσοχωρίου: Πατσιτός Δ., Καρακώστας, Χαράλαμπος Γ. (60′ Φράτζας), Μούσιος, Λέτσιος (73′ Κουγιαγκάς), Χαράλαμπος Κ., Μαρκούγιας, Κουζιώνης (35′ Μουσιάρης), Καραμάνος, Γκαραβέλης (56′ Τσιάρας Η.), Καλογιάννης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Χήτος, Νίκζας, Κοτούμπας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...