Έδωσε τη λύση από το πάγκο ο Αχιλλέας Καλέσης!

Χάρη σε γκολ του Αχιλλέα Καλέση που ήρθε από το πάγκο για τον Κεραυνό Δένδρων, η ομάδα του Μίλτου Ταυλαρίδη κέρδισε με 1 – 0 τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης.

Το συγκρότημα των Γιάννη Μπουρνάκα – Αντώνη Μπούρα υποδέχθηκε στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου τον Κεραυνό Δένδρων και οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν χάρη σε γκολ του Αχιλλέα Καλούση στο 80ο λεπτό.

Ένα σημαντικό παιχνίδι διεξήχθη λοιπόν και για τις δύο ομάδες, όπου η Μαρμαρίνη εκφράζει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Καραγιάννη, με αποτέλεσμα να βγάλει και ανακοίνωση μετά το τέλος του αγώνα.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς ο Βασίλης Μακρής αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον κ. Καραγιάννη και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Στο 80ο λεπτό ο Αχιλλέας Καλέσης με σουτ από πλεονεκτική θέση βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και έκανε το 0 – 1 για τον Κεραυνό Δένδρων που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ακόμη, οι γηπεδούχοι «φωνάζουν» και για τη φάση στο 85ο λεπτό και χέρι αμυντικού των φιλοξενουμένων όπου όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι σταμάτησε η μπάλα ύστερα από προσπάθεια του Γκέκα να απειλήσει την αντίπαλη εστία…

Οι Συνθέσεις

Χείμαρρος Μαρμαρίνης (Γιάννης Μπουρνάκας – Αντώνης Μπούρας): Παλτινιώτης, Βλάχος, Γκέκας, Λιόλιος, Βουγλάνης, Μακρής, Σαχινίδης (50′ Μάρκου), Τσιμπούρης, Καρπέτης (80′ Νάστος), Κωνσταντινίδης (70′ Σαμαράς), Κωσταρέλλος (75′ Νικολούδης).

Κεραυνός Δένδρων (Μίλτος Ταυλαρίδης): Ράγιας, Κουσάνας, Κωστάκης, Σκράπας, Τασούλας, Καλέσης Απ., Γκάτης, Βόραδας (30′ λ.τ. Κουτούκας), Τασλακίδης (60′ Καλέσης Αχ.), Πέρπερας, Σερδένης (50′ λ.τ. Καλούπας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραγιάννης, Κοτούμπας Ν., Ροκοπάνος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...