Έδωσε τη λύση στο φινάλε ο Γκαντόγλου και η Μαρμαρίνη ανέβηκε στη 4η θέση!

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε από το Χειμάδι ο Χείμαρρος Μαρμαρίνης, καθώς κέρδισε με 1 – 0 την ομώνυμη ομάδα στη προτελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β΄τοπικής κατηγορίας και ανέβηκε στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Σε συνδυασμό με την ήττα της Αιγάνης στη Ραψάνη, η Μαρμαρίνη πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και έχει στο χέρι της τη τέταρτη θέση, αφού τη τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Πυργετό στην έδρα της.

Έφθασε τους σαράντα τρεις βαθμούς λοιπόν η ομάδα του Γιάννη Μπουρνάκα ενώ το Χειμάδι και η ομάδα του Θανάση Τζιγκούρα παρά τη προσπάθεια για το θετικό αποτέλεσμα, έμεινε στους είκοσι επτά πόντους και την έβδομη θέση της βαθμολογίας.

Στο παιχνίδι υπήρξαν ευκαιρίες από τις δύο ομάδες, ωστόσο το μοναδικό γκολ σημειώθηκε στο 88′.

Συγκεκριμεάν, ο Κωνσταντινίδης έκανε παράλληλη πάσα στη περιοχή του Χειμαδίου και ο Δημήτρης Γκαντόγλου με ψύχραιμο πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Δημήτρη Νίκου και έδωσε τη νίκη στους «κόκκινους» της Μαρμαρίνης!

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Χειμαδίου (Θανάσης Τζιγκούρας): Νίκου, Παναγιωτίδης, Ζαϊρές, Γκανάτσιος, Τόπης Π., Γκρέτσης, Λανάρας, Τζιούρας, Λίταινας (90′ Δημάκης), Νούσιος, Βλαχογιάννης (62′ Τσιαγκούλης).

Χείμαρρος Μαρμαρίνης (Γιάννης Μπουρνάκας): Παλτηνιώτης, Βλάχος, Γκέκας, Λιόλιος, Φαρμάκης (80′ Νάστος), Τζουλάι, Νάτσης, Βουγλάνης, Γλουστιάνος (89′ Τουρλακόπουλος), Κρητικός (60′ Κωνσταντινίδης), Γκαντόγλου.

Διαιτητική Τριπλέτα
Πατσής, Κοντογιάννης, Θύμιου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...