Έκανε την αυτοκριτική του ο Μονεμβασιώτης στον Απόλλωνα

Συνάντηση της διοίκησης του Απόλλωνα Σμύρνης με τους φιλάθλους της ομάδας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στα γραφεία της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

Κατά τη διάρκειά της, ο μεγαλομέτοχος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, τοποθετήθηκε για μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν τον σύλλογο.

Στον απολογισμό της περσινής σεζόν, ο Μονεμβασιώτης ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Ήταν μια καταστροφική χρονιά. Η ευθύνη είναι καθαρά δική μου. Το βασικότερο λάθος ήταν η επιλογή του Ίσμαελ για προπονητή. Χάσαμε χρόνο και μοιραία έγιναν λάθος μεταγραφές παικτών με δική του εισήγηση, οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα για τον ήλιο, τον τουρισμό και τα κλαμπ της παραλιακής… Συνολικά πήραμε στο δυναμικό μας 44 ποδοσφαιριστές. Αυτό δεν είναι προς τιμήν μας, αλλά το παλέψαμε όσο μπορούσαμε».

Επιπλέον, μίλησε εναντίον μιας μερίδας φιλάθλων, οι οποίοι βρίσκονται διαρκώς απέναντί του, από την ημέρα πιυ ανέλαβε τα ηνία της ΠΑΕ.

Στη συνάντηση, παρών ήταν ο διευθυντής των ακαδημιών της ΠΑΕ Λευτέρης Βελέντζας, αλλά και αντιπροσωπεία του συνδέσμου παλαιμάχων του Απόλλωνα Σμύρνης.

The post Έκανε την αυτοκριτική του ο Μονεμβασιώτης στον Απόλλωνα appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...