Έκανε το 2×2 ο Άρης Κουλουρίου

Το 2×2 έκανε η ομάδα του Άρη Κουλουρίου που συνεχίζει να εντυπωσιάζει στον 3ο Όμιλο της Β΄ΕΠΣ Λάρισας. Θύμα του αυτήν την φορά ο Αστέρας Νέο Περιβολίου, τον οποίο και κέρδισε με 2 – 0.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν λογαριασμό με τα αντίπαλα καρέ στο 34′ με τον “συνήθη ύποπτο”, Βασίλη Κοττάκο με πλασέ μετά από πάσα του Γιώργου Νεράντζη, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα (38′) ο Γιάννης Γκρέτσης με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων.

Και όλα αυτά για να φτάσουμε στο 41′ όπου και πάλι ο Βασίλης Κοττάκος με κεφαλιά και πάλι από ασσίστ του Γιώργου Νεράντζη, διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.

Οι Συνθέσεις

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Νεράτζης): Παπαγούλας, Χάμος, Καρλιγκιώτης Μ., Τσιάρας, Μπακαβέλος, Σταμέλος (50′ Θάνας), Ροκάς (82′ Μιχόπουλος), Νεράτζης, Γκρέτσης, Κωστομοίρης (69′ Καρλιγκιώτης Απ.), Κοττάκος.

Αστήρ Νέου Περιβολίου (Γιώργος Κοτσανούλης): Κοτσανούλης (36′ λ.τ. Σταμάτης Ι.), Μπαλούλης, Μπαλαντζάρας, Μάλτζιαρης, Αργύρης, Νασιούλας, Τζέκα, Παπανικολάου, Ακριβοσούλης (60′ Παπαθανασίου), Λιντέρης, Νινόπουλος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Γρηγοριάδης, Γούλας, Πάλλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...