Έκκληση Καλογιάννη που αποσκοπεί στην ενότητα και την εικόνα της πόλης…

Έκκληση προς όλες τις αυτοδιοικητικές κινήσεις και τους υποψηφίους δημάρχους για τη προεκλογική αντιπαράθεση να γίνει όσο το δυνατόν γίνεται με όρους πολιτικούς πολιτισμού, με ήθος, αξιοπρέπεια και σοβαρότητα απευθύνει ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.

Σε δήλωση που έκανε ο ίδιος με την υπόθεση προβολής άσεμνου υλικού από την οθόνη του εκλογικού κέντρου της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» ο κ. Καλογιάννης κάνει ευθέως λόγο «για κακόβουλες και σχεδιασμένες ενέργειες που είχαν στόχο να πλήξουν την παράταξή και το πρόσωπό του».

Επίσης, τονίζει ότι «όλοι οι εμπλεκόμενοι στις εκλογές οφείλουν να σεβαστούν την ιστορία, το παρόν και το μέλλον της Λάρισας, υπογραμμίζοντας με έμφαση ότι η έκκλησή του αφορά στην ενότητα αλλά και την εικόνα της πόλης και του Δήμου μας».

Αναλυτικά, στην δήλωση του ο δήμαρχος αναφέρει τα εξής:

«Τις τελευταίες ώρες και μετά από εμφανώς κακόβουλες και σχεδιασμένες ενέργειες κατασκευάστηκαν εικόνες και βίντεο από το εκλογικό κέντρο της «Συμπαράταξης Λαρισαίων», με προφανή στόχο να πλήξουν την παράταξή μας και το πρόσωπο μου, εν όψει των δημοτικών εκλογών. Πρόκειται για απολύτως καταδικαστέα ενέργεια. Σε ό,τι αφορά στους υπαίτιους αυτής της κακόβουλης πράξης, ήδη κινούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

Επειδή ωστόσο αυτή η υπόθεση, εγκυμονεί κίνδυνο διχασμού, αφορά στην εικόνα της Λάρισας και το επίπεδο της προεκλογικής αντιπαράθεσης, ως Δήμαρχος Λαρισαίων απευθύνω έκκληση προς όλες τις αυτοδιοικητικές παρατάξεις και κυρίως στην παράταξη «Λάρισα Μπροστά», υποψήφια της οποίας ανάρτησε αυτό το κατασκευασμένο και κακόβουλο υλικό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων.

Οφείλουμε, όλοι μας, σεβόμενοι την ιστορία, το παρόν και το μέλλον της Λάρισας, να σεβαστούμε τις αρχές του πολιτικού πολιτισμού και να διατηρήσουμε το επίπεδο της προεκλογικής αντιπαράθεσης. Να κινηθούμε με ήθος, αξιοπρέπεια και σοβαρότητα αποφεύγοντας τα χτυπήματα κάτω από την μέση και τον ευτελισμό του πολιτικού διαλόγου και της αντιπαράθεσης.

Η έκκληση μου αφορά όλους και αποσκοπεί στην ενότητα και την εικόνα της πόλης και του Δήμου μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...