«Έκλεισαν» και οι θύρες 7, 11

Συνεχίζεται με ρυθμούς αμείωτους η διάθεση των εισιτηρίων για την ρεβάνς του Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, μόλις 1.800 κομμάτια έμειναν και εξαντλούνται όλα τα εισιτήρια αξίας 15 ευρώ!

Από την πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων για το ματς της ΑΕΚ, την ρεβάνς για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό έχει αποδειχθεί ότι ο κόσμος της Ένωσης ανυπομονεί να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας. Μαζική παρουσία με στόχο και σκοπό να ωθήσουν τους «κιτρινόμαυρους» στην κατάκτηση της νίκης – πρόκρισης (της 5ης νίκης επί του Ολυμπιακού σε έξι αναμετρήσεις).

Η προπώληση έχει ξεπεράσει όπως είναι γνωστό τις 25 χιλιάδες εισιτήρια (χωρίς να αναφέρουμε σε αυτά τα διαρκείας που είναι περισσότερα από 9.000) ήδη και μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να αυξηθεί η ένταση και η διάθεση των εισιτηρίων τη στιγμή που ήδη έχουν ξεκινήσει να… κλείνουν θύρες αφού εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια σε αυτές.

Πιο συγκεκριμένα στις θύρες 7 και 11 δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμο εισιτήριο, ενώ ο κόσμος που ενδιαφέρεται να προμηθευτεί τέτοιο (σ.σ.: εισιτήριο) πρέπει να γνωρίζει ότι ήδη απομένουν μόλις 1.800 κομμάτια για να εξαντληθούν και τα κομμάτια αξίας 15 ευρώ (εννοείται πως από την πρώτη μέρα και τις πρώτες ώρες διάθεσης των εισιτηρίων εξαφανίστηκαν εκείνα αξίας 5 ευρώ).

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...