Έκοψε πίτα ο Σ.Π.Π.Ν.Λ. (Pics)

Την ετήσια πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας στο «SUPER BOWL BALANTES».

Λίγο μετά τις εννέα το βράδυ λοιπόν ξεκίνησε αυτή η όμορφη εκδήλωση από τον Σ.Π.Π.Ν.Λ., όπου παραβρέθηκαν πενήντα πέντε συνολικά προπονητές και έδωσαν το παρών ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Λιούπας, ο εκπρόσωπος Δημάρχου κ. Γιάννης Αλεξούλης και ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Βιοχημείας – Βιοτεχνολογίας και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κουρέτας.

Τον λόγο αρχικά με την έναρξη της εκδήλωσης πήρε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας κ. Τάκης Νεμπεγλέρας, όπου μεταξύ άλλων ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους και καλή επιτυχία στο έργο του κάθε προπονητή και στις ομάδες που καθοδηγούν.

Έπειτα, μίλησε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης όπου και ευχαρίστησε το Δ.Σ. του Σ.Π.Π.Ν.Λ. για τη πρόσκληση που του δόθηκε και τόνισε πως η διοργανώτρια αρχή βρίσκεται κοντά σε κάθε προπονητή, ποδοσφαιριστή αλλά και παράγοντα.

Ακόμη, μίλησαν και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Λιούπας, ο εκπρόσωπος Δημάρχου κ. Γιάννης Αλεξούλης και ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Βιοχημείας – Βιοτεχνολογίας και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κουρέτας με τους ίδιους να αναφέρονται στο κομμάτι του προπονητή και στη προσπάθεια που γίνεται για το καλό του ποδοσφαίρου.

Αμέσως μετά, ακολούθησε η βράβευση των ανθρώπων που έχουν προσφέρει στο τοπικό ποδόσφαιρο και αυτοί είναι οι: κ. Βάσω Γκατζούλη (δημοσιογράφος και ιδιοκτήτρια του Athleticlarissa.gr), ο κ. Σωτήρης Σουλούκος παλιός πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών και Πρόεδρος του Προμηθέα Λάρισας, ο κ. Χρήστος Αγγέλης παλιός προπονητής και παλιός ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λάρισας, ο κ. Θανάσης Λαγγούρας παράγοντας στο παρελθόν σε Ηρακλή Λάρισας και Άρη Διλόφου και ο κ. Παναγιώτης Καραβασώνης παλιός Πρόεδρος της ΕΠΣΛ και του Δωτιέα Αγιάς.

Αμέσως μετά τις βραβεύσεις στην όμορφη αυτή εκδήλωση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας ακολούθησε η ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Τυχερός αυτή την χρονιά ήταν ο Ηλίας Σελιώνης που βρήκε το φλουρί και κέρδισε το τριήμερο ταξίδι στο Μπάνσκο από το LA Travel, μία χορηγία από τον κ. Γιάννη Μπατζιόλα.

Σαφώς και ήταν μία ενδιαφέρουσα βραδιά για τους προπονητές ποδοσφαίρου της πόλης μας, όπου είχαν πολλά να πουν εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και μεταξύ άλλων να σχολιάσουν τις πορείες που κάνουν οι ομάδες στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του Νομού μας…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...