Έκοψε τη πίτα του και βράβευσε ο Προμηθέας Λάρισας

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε στην κατάμεστη, από γονείς και μικρούς ποδοσφαιριστές, αίθουσα του Larissa Sports Center, η Αθλητική Ένωση Λάρισας «Προμηθέας».

IMG_0584

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις ομιλίες του προέδρου Σουλούκου Σωτήριου, του Διευθυντή ποδοσφαίρου Στεφανή Ευάγγελου και των προπονητών Λούτσου Γεώργιου και Τσιτώτα Κωνσταντίνου οι οποίοι όλοι τόνισαν την ανάγκη πρώτιστα της διαμόρφωσης αθλητικής φιλοσοφίας των αθλητών του συλλόγου και μετά την μεγιστοποίηση της απόδοσης και της επίδοσης.

IMG_0647

Στην εκδήλωση ακολούθησαν τρεις βραβεύσεις.

Η πρώτη αφορούσε τον κ. Νεμπεγλέρα ο οποίος για δώδεκα χρόνια πρόσφερε τις υπηρεσίες του στο τμήμα ποδοσφαίρου του συλλόγου με επαγγελματισμό, με ήθος και εργατικότητα.

Η δεύτερη αφορούσε το Σύνδεσμο Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών του Νομού μας , ο οποίος στέκεται πάντα στο πλευρό του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή αλλά από το 2001 εμφανίζει πλούσιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο. Ο κ. Γαραζανάκης παρέλαβε την τιμητική πλακέτα της βράβευσης.

IMG_0555

Η τρίτη βράβευση αφορούσε έναν αθλητή του συλλόγου τον κ. Ηλιόπουλο Χρήστο ο οποίος αγωνίζεται με τα χρώματα του συλλόγου μας από το 1999 σε ηλικία επτά ετών μέχρι σήμερα, με διακρίσεις τόσο στο ποδόσφαιρο ( μέλος της μικτής ), αλλά και ταυτόχρονα στην μόρφωση καθώς ως μαθητής πάντα αρίστευε, πέρασε στην Σ.Μ.Α. και ακόμη και σήμερα αγωνίζεται ως ποδοσφαιριστής δείχνοντας το παράδειγμα σε όλους.

IMG_0599

Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας για κάθε ένα από τα πέντε (5) ηλικιακά γκρουπ του Συλλόγου και για τους προπονητές. Οι «τυχεροί» της ημέρας ήταν οι: Ηλιόπουλος Χρήστος, Γκουλιάκος Νικόλαος, Κατσικάρης Θεοφάνης, Χατζόπουλος Ίκαρος και Γασπαρινάτος Αχιλλέας. Οι τυχεροί έλαβαν μία δωροεπιταγή για αγορές από τα καταστήματα της Adidas στη Λάρισα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com