Ένα αυτογκόλ του έδωσε τη νίκη!

Μεγάλης σημασίας νίκη πήρε ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας στη Νίκαια, εκεί όπου κέρδισε τον Παναγροτικό με 1 – 0, χάρη σε αυτογκόλ που σημείωσε άθελα του ο Παύλος Ψαθάς στο 8ο μόλις λεπτό του αγώνα.

Σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια που περιελάμβανε το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής, διεξήχθη στη Νίκαια με τον Φιλοκτήτη να φεύγει με τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, στη προσπάθεια που κάνει για παραμονή στη κατηγορία.

Τους δέκα εννέα βαθμούς λοιπόν έφθασε το σύνολο του Νίκου Παπανικολάου με τη σημαντική αυτή εκτός έδρας νίκη και «έπιασε» τον Παναγροτικό στη δέκατη τρίτη θέση της βαθμολογίας που έχει και η ομάδα της Νίκαιας τους ίδιους βαθμούς.

Το μοναδικό τέρμα που έκρινε το παιχνίδι στη Νίκαια σημειώθηκε στο 8ο λεπτό. Ο Χρήστος Μαλλιάρας σούταρε από θέση βολής και στη προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα από την άμυνα της Νίκαιας, ο Παύλος Ψαθάς έβαλε αυτογκόλ αφού η μπάλα μπήκε στα δίχτυα από τον ίδιο και ο Φιλοκτήτης πέτυχε τη νίκη σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.

Πάντως, ο Παναγροτικός είχε τις ευκαιρίες του στο παιχνίδι με τους  Ηλία Χριστοδούλου (23′), (52′) και Βλαχάκη (37′), με το 0 – 1 ωστόσο να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Ακρίβου.

Οι Συνθέσεις

Παναγροτικός Νίκαιας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Σδούγκας, Νικολακούλης (80′ Πουρτσίδης), Πανδρεμένος, Σώκος, Ψαρούλης (46′ Γκερλιώτης), Ψαθάς, Φουρίκης, Δημόπουλος, Ολομάνι (60′ Γκουντίκας), Χριστοδούλου, Βλαχάκης (46′ Καφαντάρης).

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Νίκος Παπανικολάου): Κιλιργιώτης, Πασιάς, Κουβαράς, Λαδάς, Μυλωνάς, Παπαρίζος (89′ Ρήγας), Γκουντάρας, Κοταρέλας, Τσιρογιάννης (89′ Χαρατσής), Σκεμπάσι (74′ Καψάλης Γ.), Μαλλιάρας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Ακρίβος, Σιαπλούλης, Θύμιου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...