Ένα ματς που είχε τα πάντα, μέχρι και ξύλο(!), που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ!!!

Ματς για όλα τα γούστα που κατέληξε με δύο ανθρώπους στο… νοσοκομείο… δεν ολοκληρώθηκε ποτέ στην Ελάτεια, εκεί όπου η Θύελλα Ελάτειας ενώ ήταν μπροστά στο σκορ στο 84ο λεπτό με 6 – 4, παίκτες των φιλοξενουμένων χτύπησαν τον διαιτητή της αναμέτρησης και τον προπονητή των γηπεδούχων, στέλνοντάς τους στο νοσοκομείο!

Το ματς όπως ήταν φυσικό διακόπηκε με υπαιτιότητα των φιλοξενουμένων με αποτέλεσμα το… φανταστικό αυτό 6 – 4 να μείνει στην ιστορία ως ένα παιχνίδι κάτι παραπάνω από πλούσιο σε θέαμα και γκολ, που όμως ποτέ δεν ολοκληρώθηκε. Η ιστορία θα γράψει ένα απλό και τυπικό… «ξερό» 3 – 0 υπέρ της Ελάτειας άνευ αγώνος. Και είναι κρίμα!

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με το εκπληκτικό 3 – 3. Τρεις φορές η Θύελλα πήρε το προβάδισμα και τις τρεις όμως οι Καλαρρύτες είχαν την απάντησή τους.

Αρχικά στο 9ο λεπτό ο Γιώργος Κίτσιος έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, με τους φιλοξενουμένους να απαντούν άμεσα σε 1 – 1 με τον Ζουρλαδάνη. Εκ νέου το προβάδισμα στη Θύελλα έδωσε ο Στέφανος Κέρι στο 25′ για να ισοφαρίσουν και πάλι οι παίκτες του Κώστα Ρεντούμη με τον Νικήτα Σαμπάνη.

Στο 34′ ο Γιώργος Κίτσιος με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα έκανε το 3 – 2, με τον Άγγελο Βιλανάκη με γκολ από… Playstation, έφερε το ματς και πάλι στην απόλυτη ισορροπία.

Στην επανάληψη και στο 52′ η Θύελλα με τον Χρήστο Τσιάκο, έκανε το 4 – 3, πληρώνοντας όσους φίλους είχαν παίξει το 7+ στη Stoiximan.gr, με τον Μπάμπη Βιλανάκη στο 56′ να ισοφαρίζει ξανά σε 4 – 4. Στο 65′ ο Δημήτρης Χαλίτσιος έδωσε προβάδισμα και πάλι στην Ελάτεια, με τον Γιώργο Κίτσιο στο 74′ να πετυχαίνει χατ – τρικ στην αναμέτρηση και παράλληλα το… τελικό(;) 6 – 4.

Κάπου εκεί στο 84′ ενώ το ματς θα περνούσε στην ιστορία ως ένα από τα καλύτερα που συνδρομητές δεν θα πλήρωναν απλά 24,90 (Cosmote TV) αλλά μερικά χιλιάδες ευρώ το μήνα για να το έχουν στον καναπέ τους, σε ένα δυνατό μαρκάρισμα τα πνεύματα οξύνθηκαν με τους φιλοξενουμένους να χτυπούν τον προπονητή των γηπεδούχων (Κολώνας) και τον διαιτητή της αναμέτρησης (Τσιτσιρίκα) που μπήκαν να χωρίσουν τα… πνεύματα.

Η… νίκη που θα έρθει στα «χαρτιά» αφιερώνεται από τους γηπεδούχους στον Χρήστο Τσιάκο για τα γενέθλια του και τον Στέλιο Παπαδόντα για την ονομαστική του εορτή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...