Έντονο το ενδιαφέρον για το Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών

Έντονο είναι το ενδιαφέρον των ακαδημιών για το Πασχαλινό μας τουρνουά που διοργανώνεται 18-20 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού Θεσσαλονίκης!

Η διοργάνωση θα αποτελέσει ένα υψηλού επιπέδου τουρνουά με κύριο σκοπό οι αθλητές/ποδοσφαιριστές να αποκομίσουν όλα τα οφέλη της συμμετοχής σε ένα τουρνουά ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Ένα από τα μεγαλύτερα και ποιοτικότερα τουρνουά Ακαδημιών ποδοσφαίρου, θα διεξαχθεί στις διακοπές του Πάσχα, από τον Μακεδονικό, στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης.

Το «Road To Salonica Cup», θα πραγματοποιηθεί, από την Τρίτη 18 Απριλίου έως την Πέμπτη 20 Απριλίου, στο μεγαλύτερο αθλητικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, αυτό του Μακεδονικού στην Ευκαρπία.

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν Ακαδημίες και Σχολές ποδοσφαίρου, αθλητικών σωματείων και ιδιωτικές Ακαδημίες από όλη την Ελλάδα, καθώς και Ακαδημίες ΠΑΕ κυρίως από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια του «Road To Salonica Cup», θα υπάρχει Live Streaming των αγώνων και site με live ενημέρωση. Επίσης θα υπάρχει προβολή του τουρνουά στα μέσα του ομίλου, όπως η εφημερίδα Metrosport και το αθλητικό Metropolis 95,5 Fm.

Τα προηγούμενα τουρνουά του Μακεδονικού είχαν εξαιρετική οργάνωση και αγωνιστική επιτυχία και αποτελούν σημείο αναφοράς, τόσο σε επίπεδο ποιότητας, όσο και σε επίπεδο συμμετοχής και ανάπτυξης των ποδοσφαιριστών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com