Έξαλλοι στον Αιολικό με την ΕΠΟ!

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Η ΕΠΟ θα νομίζει κανείς ότι… τιμωρεί τον Αιολικό, για το γεγονός ότι κινήθηκε νομικά εις βάρος της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής για τον μη προβιβασμό του στη Football League και σε μια προσπάθεια να φέρει σε ισορροπία το αγωνιστικό πρόγραμμα, ορίζει το παιχνίδι της 4ης Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για τις 23 Οκτωβρίου!

Θεωρητικά, μπορεί στην Ομοσπονδία να μην περίμεναν ότι θα έφτανε τόσο μακριά στο θεσμό ο Αιολικός, αλλά από τη στιγμή που η ομάδα της Μυτιλήνης προκρίθηκε τελικά, ίσως πρέπει να αναθεωρήσουν. Στην κλήρωση ειπώθηκε ξεκάθαρα βέβαια ότι ο νικητής του σημερινού ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 23 Οκτώβρη κι αυτό γιατί αμέσως μετά είναι προγραμματισμένα τα παιχνίδια της 5ης Φάσης, όπου μπαίνουν και οι ομάδες της Super League, με τηλεοπτική κάλυψη μάλιστα και όσα αυτή συνεπάγεται. Παρεμπιπτόντως, αν ο Αιολικός καταφέρει να φτάσει ως εκεί, θα υποδεχθεί στον «Ταρλά» τη Λαμία!

Βέβαια, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Αιολικός θα έχει δώσει από τις 2 Οκτωβρίου ως και τις 27 Οκτωβρίου, συνολικά, 8 επίσημους αγώνες σε Γ’ Εθνική και Κύπελλο Ελλάδας!

2/10: Αιολικός – Κόρινθος 2-0 (Κύπελλο)
6/10: Νέα Αρτάκη – Αιολικός 0-0 (Γ’ Εθνική)
9/10: Αιολικός – Παλληνιακός 3-1 (Γ’ Εθνική)
13/10: Αιολικός – Αχαρναϊκός 0-0 (Γ’ Εθνική)
16/10: Αιολικός – Νίκη Βόλου 1-0 (Κύπελλο)
20/10: Μαρκό – Αιολικός (Γ’ Εθνική)
23/10: Αιολικός – Απόλλων Σμύρνης (Κύπελλο)
26/10: Αιολικός – Θύελλα Ραφήνας (Γ’ Εθνική)

Ούτε στην Αγγλία να έπαιζε…

Πηγή: sportlesvos 

The post Έξαλλοι στον Αιολικό με την ΕΠΟ! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...