Έπαιξαν για καλό σκοπό και τίμησαν την μνήμη του Π. Γιαννακόπουλου παλαίμαχοι ΠΑΟ-ΑΕΚ (pics)

Βετεράνοι του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ έδωσαν φιλανθρωπικό αγώνα στο Ηράκλειο, ενώ δεν ξέχασαν τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Το Σάββατο (20/10) παλαίμαχοι του «τριφυλλιού» και της «Βασίλισσας» βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο «Χαρά Καρυάμη» κι έδωσαν αγώνα, σκοπός του οποίου ήταν η συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από το Σώμα Εθελοντών Ηρακλείου και το «παρών» έδωσαν οι Δήμαρχος Ν. Μπάμπαλος, Αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο ειδικός Διαβητολόγος και πρώην παίκτης της ΑΕΚ Χρήστος Ζούπας, ο βετεράνος καλαθοσφαιριστής Απόστολος Κόντος, ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής  Ι.Σγουρός και ο πρώην Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ν. Έξαρχος.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Διευθυντή, Θεμιστοκλή Καρβουντζή, ο οποίος παρέλαβε το τιμητικό βραβείο των διοργανωτών εις μνήμην του αείμνηστου, Παύλου Γιαννακόπουλου, ενώ στο παιχνίδι βρέθηκε και ο επικεφαλής προπονητών της PAO BC Academy, Γιώργος Καλαϊτζής.

Ο Α.Σ. ΙΩΝΕΣ με την ομάδα του παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα στο ημίχρονο της αναμέτρησης. Σημαντική ήταν επίσης και η παρουσία του Ιδρύματος «Πρωτοβουλία Πολιτών για μια Ελλάδα Χωρίς Ναρκωτικά». Με τους Εθελοντές συνεργάστηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου και δημοτικοί υπάλληλοι, στηρίζοντας για άλλη μια φορά τη συλλογική προσπάθεια που γίνεται.

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...