Έρχεται “ψαλίδι” στην ΑΕΛ

Χθες το μεσημέρι το φως της δημοσιότητας είδε η περίπτωση Πιά και το “ψαλίδι” που προσπαθεί να κάνει ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΑΕΛ, Βαγγέλης Πλεξίδας. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες ο Βραζιλιάνος σταρ δεν είναι και ο μόνος που θα υποστεί μικρή μείωση των αποδοχών του.

Με την απόκτηση του Βραζιλιάνου το περασμένο καλοκαίρι, η αλήθεια είναι πως σκόρπισε στον κόσμο ντελίριο ενθουσιασμού για έναν ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας και αδιαμφισβήτητης ποδοσφαιρικής ποιότητας με παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα και διοργανώσεις.

ΗΛΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

Ο τραυματισμός του όμως τον άφησε πίσω και ενώ κοντεύουμε Χριστούγεννα ο Βραζιλιάνος δεν έχει βγάλει ακόμη 90λεπτο με τον Βαγγέλη Πλεξίδα να θέλει να του ρίξει τις απολαβές δεδομένου πως δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής.

ΜΗΤΣΗΣ

Σύμφωνα πάντα όμως με καλές πληροφορίες μας, ο Βαγγέλης Πλεξίδας σκέφτεται και να κάνει “κούρεμα” και σε άλλους ποδοσφαριστές. Πιο συγκεκριμένα στο “μάτι” έχουν μπει τα υψηλά συμβόλαια της ομάδας, όπως αυτά των Νεμπεγλέρα, Κυριακίδη, Μήτση κ.α., καθώς ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής θεωρεί πως τα ποσά των συμβολαίων είναι ιδαίτερα μεγάλα για την κατηγορία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...