Έρχονται εξελίξεις στη χρήση του AEL FC ARENA!

Την Κυριακή λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό, σημειώθηκε ένα περιστατικό, ορόσημο για το μέλλον της ΠΑΕ ΑΕΛ στο AEL FC ARENA. Η είδηση της επίθεσης του Αλέξιου Κούγια στον Μίμη Τσακμακίδη πέρασε με ψιλά γράμματα, τη στιγμή όμως που αυτήν η είδηση θα φέρει άμεσες εξελίξεις μέσα στο 2018.

Βάση σύμβασης η «Γήπεδο Α.Ε.» έχει κρατήσει προς δική της χρήση ορισμένες σουίτες του AEL FC ARENA που αντιστοιχούν σε 135 προσκλήσεις σε κάθε αγώνα εκμετάλλευσης της ΠΑΕ ΑΕΛ. Το δικαίωμα αυτό… κόστισε στη «Γήπεδο Α.Ε.», «κόβοντας» χρήματα από την σύμβαση των δύο πλευρών με σκοπό να έχει το δικαίωμα η «Γήπεδο Α.Ε.» να εκμεταλλεύεται τις σουίτες που αντιστοιχούσαν στην είσοδο 135 ανθρώπων μέσω προσκλήσεων.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε κάνει γνωστό με σχετική της ανακοίνωση πως στα «εμπορικά» παιχνίδια δεν θα υπάρξουν προσκλήσεις. Ουσιαστικά όμως αναφερόταν στις προσκλήσεις από την πλευρά της ΠΑΕ. Γιατί βάση σύμβασης που έχει υπογραφεί, η «Γήπεδο Α.Ε.» διατηρεί το δικαίωμα 135 προσκλήσεων ανεξαρτήτου αγώνα.

Η συνέχεια του έργου διαδραματίστηκε στην είσοδο του AEL FC ARENA, εκεί όπου ο Αλέξιος Κούγιας επιτέθηκε τόσο φραστικά όσο και σωματικά στον υπεύθυνο της «Γήπεδο Α.Ε.», Μίμη Τσακμακίδη, μπροστά στα μάτια εκατοντάδων ανθρώπων, κλείνοντας τις πόρτες του γηπέδου ούτως ώστε να μην περάσει κανείς με πρόσκληση.

Η συνέχεια από πλευράς «Γήπεδο Α.Ε.» θα δοθεί νομικώς και σίγουρα πλέον οι σχέσεις των δύο πλευρών έχουν φτάσει για μία ακόμη φορά στ΄ άκρα και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες στο άμεσο κιόλας μέλλον…

Υ.Γ. Δεδομένου πως το Αλκαζάρ χρειάζεται αρκετά χρήματα για να φιλοξενήσει αγώνα Super League, οι πρώτοι φάκελοι που θα «πέσουν» στο τραπέζι είναι το Πανθεσσαλικό και το γήπεδο της Λιβαδειάς (είχε χρησιμοποιηθεί και παλαιότερα ως δεύτερη έδρα της ΠΑΕ ΑΕΛ, ιδιοκτησίας του Αλέξιου Κούγια).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...