«Έσβησε» η Προοδευτική Ανάβρας, έρχεται και συνέχεια στην ΕΠΣΛ

Την αναστολή λειτουργίας του ποδοσφαιρικού συλλόγου της Ανάβρας, «Προοδευτική» ανακοίνωσε η απερχόμενη διοίκηση ευχαριστώντας παράλληλα τους ποδοσφαιριστές και ιδιαιτερώς τους αρχηγούς της ομάδας για τη προσφορά του στο σωματείο.

Πιο Αναλυτικά:

«Υποστολή σημαίας στη Προόδευτικη Ανάβρας!

Μετά απο έξι γενικές συνελεύσεις και άλλες τόσες συγκεντρώσεις, δεν κατέστη δυνατός ο σχηματισμός νέας διοίκησης στην ομάδα του χωριού.

Μετά από αυτά, η απερχόμενη διοίκηση είναι υποχρεωμένη να αναστείλει τη λειτουργία της ομάδας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παίκτες της ομάδας για την προσφορά τους και γιατί περίμεναν μέχρι τελευταία στιγμή την ανάδειξη διοίκησης, αποδεικνύοντας έτσι την αγάπη τους για την ομάδα.

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τους αρχηγούς και σημαίες της ομάδας, Κώστα Γιανουλέα και Άγγελο Κορδαλή για τη μακρόχρονη προσφορά τους. Όλοι τους απο σήμερα είναι ελεύθεροι να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους».

Η ομάδα της Ανάβρας δεν είναι η μοναδική ομάδα που δυσκολεύεται να «κατέβει» στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Λάρισας. «Θωλό» τοπίο επικρατεί και σε πολλές ακόμη ομάδες του Νομού και το καλοκαίρι αναμένεται… «καυτό»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...