Έτοιμη για το «come back» η Αναγέννηση Καλοχωρίου!

Με γήπεδο – «στολίδι» και με πρώτα απ΄ όλα αθλητισμό στη περιοχή και μετ΄ έπειτα πρωταθλητισμό, η Αναγέννηση Καλοχωρίου έχει ξεκινήσει στο ανανεωμένο γήπεδό της, τη προετοιμασία της για το πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας.

Με τον Γιάννη Σαμπάνη στο προεδρικό θώκο για μια ακόμη χρονιά, η Αναγέννηση Καλοχωρίου θέλει τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν να κάνει το «βήμα» παραπάνω, έχοντας μαζέψει ότι καλύτερο κυκλοφορούσε τη περιοχή.

Μάλιστα τη φετινή σεζόν ο πρόεδρος, Γιάννης Σαμπάνης, έχει δώσει την ευκαιρία να δουλέψει ως προπονητής ένα νεαρό και άφθαρτο παιδί, τον Γιώργο Νούσιο και μαζί να «χτίσουν» μια ομάδα για το μέλλον.

Γιάννης Σαμπάνης (Πρόεδρος)

«Μια νέα χρονιά ξεκίνησε και μαζί και μια νέα προσπάθεια. Φέτος στην Αναγέννηση Καλοχωρίου και πάλι με παιδιά από τη περιοχή μας και με νέο φιλόδοξο προπονητή, θέλουμε να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας παίζοντας παράλληλα και ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο, σε ένα γήπεδο “κόσμημα” για τη περιοχή, που θέλουμε να έρθουν όλα τα νεαρά παιδιά να αθληθούν στην Αναγέννηση. Όλα αυτά τα χρόνια πρώτα στηρίζουμε τον αθλητισμό και έπειτα τον πρωταθλητισμό. Εύχομαι σε όλα τα σωματεία του Νομού καλή επιτυχία στους στόχους τους και μια χρονιά γεμάτη υγεία».

Γιώργος Νούσιος (Προπονητής)

«Έχω έρθει στην ομάδα φέτος το καλοκαίρι και πλέον αναμένεται να βοηθήσω την ομάδα της Αναγέννησης από το πόστο του προπονητή. Μαζί με τον πρόεδρο επιχειρήσαμε και νομίζω πετύχαμε το στόχο, να φέρουμε όλα τα παιδιά της περιοχής στο γήπεδο μας. Θεωρώ πως θα κάνουμε μια καλή σεζόν και θέλω να πιστεύω πως στο τέλος το ταμείο θα είναι θετικό».

Βασίλης Μάρκου (Ποδοσφαιριστής)

«Νέα ποδοσφαιρική χρονιά με πολλά νέα πρόσωπα. Η ομάδα μας σε σχέση με τη περσινή περίοδο ενισχύθηκε σημαντικά και είμαι σίγουρος πως η σεζόν θα είναι πολύ καλή. Εύχομαι σε όλους καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία».

Γιώργος Νούσιος (Ποδοσφαιριστής)

«Καλή χρονιά. Εύχομαι υγεία σε όλο το κόσμο. Ήρθα στην Αναγέννηση Καλοχωρίου από τη γειτονική ομάδα του Χειμαδίου και βρήκε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, με έναν πρόεδρο που ασχολείται με την ομάδα από το πρωί έως το βράδυ. Έχουμε φτιάξει ήδη ένα καλό σύνολο και ανυπομονώ για την εκκίνηση του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας».

Αποστόλης Γκόγκος (Ποδοσφαιριστής)

«Θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους του αθλητές του Νομού μας. Να έχουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλωμα, στο τέλος του οποίου άπαντες να είμαστε ικανοποιημένοι. Στόχος μας είναι η άνοδος στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας και πιστεύω πως εάν κοιτάξουμε το κάθε μας παιχνίδι ξεχωριστά, στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...