Έτοιμη η ομάδα του Region’s Cup

Από τον προπονητή της μικτής ομάδας του Region’s Cup ανακοινώθηκε η αποστολή των ποδοσφαιριστών για την πρώτη της αναμέτρηση με την Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Ηπείρου την Πέμπτη 3 Μαϊου 2018 στο Δημοτικό Γήπεδο των Τρικάλων.

Η αποστολή θα αναχωρήσει την Πέμπτη στις 14:45 και καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές της αποστολής να βρίσκονται εκείνη την ώρα έξω από τα Lidl στο 3ο χλμ Λαρίσης-Τρικάλων. Ώρα έναρξης του αγώνα έχει ορισθεί στις 17:00 και η είσοδος είναι δωρεάν για όσους φιλάθλους επιθυμούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Επιπλέον, σύσσωμη η αποστολή του Region’s Cup (προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές) θα δειπνήσει την Τετάρτη 2 Μαϊου στις 20.30 στην ταβέρνα “το σπιτάκι” στη Γιάννουλη. Καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές να φέρουν τα δελτία μαζί τους στο δείπνο.

Αποστολή ομάδας: Καραμπούζης-Καραγκούνης (Αχιλλέας Φαρσάλων), Περτζιόνι-Μπουσιάς-Ματούλας-Συνάπαλος (Π.Ο. Ελασσόνας), Μαστοροδήμος-Θώμος-Μπάμπαλης (Δήμητρα Γιάννουλης), Τσακάλι (Δωτιέας Αγιάς), Αμπατζίδης (Αετός Αμυγδαλέας), Μιγδάνης-Τσιάλτας (Δαμασιακός), Μπαντής (Δόξα Βλαχογιαννίου), Γαλάνης (Τύρναβος 2005), Ελευθέρογλου (Αμπελωνιακός), Ακριβόπουλος (Μαυροβούνι), Χατζηγρηγορίου, (Νεάπολη), Γκαραλιάκος (Προοδευτική Ανάβρας).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...