Έτοιμος να αλλάξει κατηγορία!

Αν και βρισκόμαστε στα μέσα Δεκεμβρίου ήδη έχουν ξεχωρίσει ομάδες από τη Β΄ΕΠΣΛ που δείχνουν σοβαρές και έτοιμες για τη νέα κατηγορία που είναι η Α΄1 τοπική κατηγορία.

Ανάμεσα σε αυτές λοιπόν είναι και ο Άρης Κουλουρίου που μετά από από τις οκτώ πρώτες αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει είκοσι δύο βαθμούς και έχει επτά νίκες και μία ισοπαλία με τη Μαρμαρίνη στον 3ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΛ! Μάλιστα, έχει παθητικό 25 – 6, έχει τη καλύτερη επίθεση και έχει δεχθεί τα λιγότερα γκολ στον όμιλο που μετέχει, με τους «κιτρινόμαυρους» να βρίσκονται και στο +6 από τον Σ.Σ. Ραψάνης και τους Γόννους στον πίνακα της βαθμολογίας.

Έτοιμοι για το βήμα παραπάνω είναι λοιπόν άπαντες στον Άρη Κουλουρίου, με τη διοίκηση όπου κάνει σοβαρή δουλειά με οργάνωση και σταθερά βήματα προς τα επάνω να δηλώνει έτοιμη, καθώς εάν η ομάδα του χρόνου πετύχει την άνοδο στην Α΄1 τοπική κατηγορία θα είναι και η πρώτη φορά που θα συμμετάσχει σε αυτή τη κατηγορία υπό την νέα αυτήν μορφή των δύο Ομίλων, μιας και την τελευταία φορά όπου μετείχε η Α’1 είχε την σημερινή της… μορφή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...