Έτοιμο το καλοκαιρινό camp της Γιουβέντους!

Πιστή στην παράδοση που άρχισε το καλοκαίρι του 2010, η ακαδημία της «γηραιάς κυρίας» στην Ελλάδα, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του ετήσιου καλοκαιρινού της camp και να υποδεχθεί τους νεαρούς φίλους της «ασπρόμαυρης θεάς», για μία αξέχαστη εβδομάδα γεμάτη ποδόσφαιρο και διασκέδαση.

Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο και θέλεις να βελτιώσεις το επίπεδο της τεχνικής και των ποδοσφαιρικών σου δεξιοτήτων, αλλά αν πάνω απ’ όλα, επιθυμείς να περάσεις ένα καλοκαίρι γεμάτο παιχνίδι και δημιουργική διασκέδαση, τότε δήλωσε συμμετοχής στο Juventus Training Camp Athens.

Το ετήσιο καλοκαιρινό camp της ακαδημίας των «μπιανκονέρι» στην Ελλάδα διοργανώνεται για 9η συνεχή χρονιά στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του CGS (Costeas-Geitonas School) στην Παλλήνη.

Μέσα από μελετημένες ασκήσεις και ένα σωστά δομημένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων τα παιδιά προσεγγίζουν τη φιλοσοφία των «μπιανκονέρι», συμμετέχουν σε νέα παιχνίδια δοκιμάζοντας παράλληλα τις δυνατότητές τους αλλά πάνω απ’ όλα διασκεδάζουν µε το μοναδικό τρόπο της Juventus.

Ιταλοί και Έλληνες πτυχιούχοι προπονητές, από το πρότυπο κέντρο ποδοσφαιρικών σπουδών του Τορίνο, μεταφέρουν τις γνώσεις τους και μεταλαμπαδεύουν το μοναδικό μοντέλο εκπαίδευσης της “Juve” στους νεαρούς λάτρεις της µπάλας, σε µια εβδοµάδα  γεµάτη ποδοσφαιρική ένταση.

Το Juventus Training Camp Athens είναι έτοιμο να υποδεχθεί παιδιά που θέλουν να περάσουν όμορφα και να ζήσουν την ποδοσφαιρική δυναμική της Γιούβε, σύμφωνα με τις παρακάτω προϋποθέσεις:

Camp με διανυκτέρευση – Για παιδιά γεννημένα από το 2002 έως το 2011

1η περίοδος: 24/6 – 30/6

2η περίοδος:  31/6 – 05/7

• Day Camp – Για παιδιά γεννημένα από το 2011 έως το 2013

1η περίοδος: 24/6 – 30/6

2η περίοδος: 31/6 – 05/7

Κάθε παιδί μπορεί να επιλέξει από 1 έως 2 εβδομάδες.

Μια μέρα στο  Juventus Training Camp Athens περιλαμβάνει δύο προπονήσεις (πρωί και απόγευμα / 1 προπόνηση για όσους συμμετέχουν στο Day Camp) με τους Ιταλούς International Head Coaches και τους Έλληνες προπονητές της Juventus Academy Athens.

Συνέχεια των προπονήσεων είναι τα ειδικά σχεδιασμένα τεχνικά μαθήματα από το Juventus Camp staff που σαν στόχο έχουν να εξηγήσουν στους συμμετέχοντες την φιλοσοφία της Juventus και την μεθοδολογία του Juventus Way.

Juventus Training Camp Athens δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο αλλά μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων για τη διασκέδαση και την επιμόρφωσή των παιδιών.

Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106030411-18, 6973300306

Έτοιμο το καλοκαιρινό camp της Γιουβέντους!

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...