Έφυγε λόγω… Ναγιάρ, έρχεται με θέμα… Μόρα!

Σαν σήμερα, ακριβώς πριν από δύο χρόνια, στις 22 Φεβρουαρίου του 2016, η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωνε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ράτκο Ντόστανιτς από την ΑΕΛ λόγω… Σεμπάστιαν Ναγιάρ.

«Ο κ. Ντόστανιτς, μετά από την προσωπική απόφαση του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ να παραμείνει ο Ναγιάρ στο δυναμικό της ομάδος, υπέβαλε την παραίτησή του, παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Λιόντου, του Ά Αντιπροέδρου κ. Κιούση και του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδος κ. Θωμά Κυπαρίσση, ισχυριζόμενος ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον ποδοσφαιριστή Ναγιάρ λόγω της συμπεριφοράς του τόσο απέναντι στο προπονητικό team όσο και απέναντι στους συμπαίκτες του».

Για την ιστορία, εκείνη την εποχή ο Σεμπάστιαν Ναγιάρ δημιουργούσε πρόβλημα στα αποδυτήρια του Ράτκο Ντόστανιτς και η ΠΑΕ αποφάσισε να «τελειώσει» τον προπονητή της ομάδας και να στηρίξει τον ποδοσφαιριστή, Σεμπάστιαν Ναγιάρ.

Επίσης για την ιστορία και μόνο, μόλις μετά από λίγους μήνες ο άνθρωπος που στήριξε τον Ναγιάρ και έδιωξε τον προπονητή της ομάδας, «έστειλε» και τον Ναγιάρ, κάνοντας και περίεργες δηλώσεις για τη χώρα που επέλεξε να αγωνιστεί ο Ναγιάρ, τη Μάλτα!

Όπως και να έχει ο Σέρβος τεχνικός αποχώρησε από την ΑΕΛ τον Φλεβάρη του 2016 λόγω ενός ποδοσφαιριστή που δεν ήθελε να έχει στην ομάδα του, ενώ ο ιδιοκτήτης τον ήθελε. Τον Ναγιάρ δηλαδή. Τότε επικράτησε η… λογική του προέδρου και ο προπονητής έφυγε.

Στο σήμερα, στον Φλεβάρη του 2018, ο Ράτκο Ντόστανιτς ήρθε στην ΑΕΛ. Σε μια ΑΕΛ όπου βρήκε στον «πάγο» τον Βαγγέλη Μόρα, τον οποίο και ο Ράκτο Ντόστανιτς, όπως άλλωστε και ο κάθε ένας… λογικός προπονητής, τον θέλει στις τάξεις της ομάδας του και πριν από τη Παρασκευή (23/02) όπου έχει οριοθετηθεί η παρουσίαση του Ράτκο Ντόστανιτς, οι δύο πλευρές αναμένεται να συζητήσουν για το θέμα αυτό. Τι θα γίνει όμως; Θα έχουμε διαζύγιο πριν την επίσημη έναρξη (βλ. Άκη Μάντζιο), θα έχουμε «κωλοτούμπα», ή θα έχουμε συμβιβασμό του προπονητή και οριστική αποπομπή του Μόρα;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...