Έ(Χ)ασαν την ευκαιρία…

Χωρίς νικητή τελείωσε το παιχνίδι στην Ελασσόνα ανάμεσα σε ΠΟΕ και Λάρισα 2012, με το στείρο 0 – 0 να είναι το τελικό σκορ και τους δύο συλλόγους να χάνουν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους…

Από τη μία, το συγκρότημα του Ζήση Ζιάγκα έφθασε τους σαράντα ένα βαθμούς και συνεχίζει από τη πέμπτη θέση της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη, η ομάδα του Σπύρου Μπέλτσιου στη προσπάθεια που κάνει για αποφυγή των τελευταίων θέσεων έφθασε τους είκοσι ένα πόντους και βρίσκεται στη τελευταία θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Στα του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 40′, καθώς αποβλήθηκε ο Παναγιώτης Φλώρος με δεύτερη κίτρινη και συνάμα κόκκινη κάρτα από τον κ. Βασιλό.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Λεωνίδας Καραγκούνης απώλεσε σημαντική ευκαιρία με τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Στέλιου Παπαζήση, ενώ στο 85′ η μπάλα από το σουτ του Αποστόλη Τσιάγκου κατέληξε άουτ.

Πάντως, οι γηπεδούχοι είχαν και χαμένες ευκαιρίες στον αγώνα με τους Δημήτρη Ματούλα, Βαγγέλη Ζηρδέλη και Λεωνίδα Καραγκούνη, ωστόσο το στείρο 0 – 0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Συνθέσεις

ΠΟΕ (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Σακοράφας (55′ Ζηρδέλης), Νταμπώσης (60′ Σιαφαρίκας), Σουγλής, Λαγός, Πετάνι, Καλύβας (70′ Μάντζιαρης), Κυρίτσης, Λαγιόκαπας (55′ Ματούλας), Καραγκούνης, Μπαρλαγιάννης.

Λάρισα 2012 (Σπύρος Μπέλτσιος): Παπαζήσης, Βλιώρας, Κουκουτσέλος, Φλώρος Π., Φλώρος Αντ. (90′ Κίτσας), Κίτσιος Π., Δημόπουλος, Πετκολάι (80′ Κόκκινος), Τσιάγκος, Μπόντε (87′ Σκέντζας Ευάγγ.), Κίτσιος Δ. (70′ λ.τ. Τσιτσόπουλος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Καραμπούλας, Μίχος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...