Έχασε οριστικά τους βαθμούς από τον… Αχαρναϊκό!

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Οργανο τη Football League απέρριψε την ένσταση του Απόλλωνα Λάρισας κατά του κύρους του αγώνα με τον Αχαρναϊκό.

Ο Απόλλων Λάρισας είναι η μοναδική ομάδα που έχασε βαθμούς από τον Αχαρναϊκό στο φετινό πρωτάθλημα και δεν κατάφερε να αντιστρέψει τα δεδομένα ούτε μέσω της δικαστικής οδού. Η ένσταση που είχε καταθέσει τον Νοέμβριο κατά του κύρους του αγώνα της πρεμιέρας (30/10) με το σύλλογο τού Μενιδίου (υποστηρίζοντας ότι δεν είχε πιστοποιητικό συμμετοχής η ΠΑΕ και δεν είχαν υπογραφή τα δελτία από νόμιμο εκπρόσωπο) απορρίφθηκε εν τέλει τον Απρίλιο.

Αναλυτικά η απόφαση με τη υποσημείωση ότι ο Αχαρναϊκός αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα, μετά τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής:

«2) ΔΕΧΕΤΑΙ τυπικά την ένδικη ένσταση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ κατά της ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ και ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ αυτήν, ως μη νόμιμη. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ως απαραδέκτως ασκηθέντες τους πρόσθετους λόγους της ως άνω ένστασης. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την κατάπτωση του ως άνω καταβληθέντος απο την ως άνω ΠΑΕ χρηματικού παραβόλου υπέρ της Διοργανώτριας Αρχής».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...