Έχουμε εκλογές!

Επιτέλους εκλογές στην ΕΠΣΛ!

Τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της διεξαγωγής των εκλογών στην ΕΠΣ Λάρισας, που είχαν καταθέσει η παράταξη του κ. Ζήση Γρηγορίου απορρίφθηκαν από τα δικαστήρια και έτσι πλέον και με τη βούλα αύριο, Τρίτη 18/07, έχουμε εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας!

Το ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση ειναι να δούμε εν τελικά η παράταξη «Ανανεωτική κίνηση παραγόντων» αποσύρει τις υποψηφιότητες του, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση προ ημερών και εάν τελικά προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για να προσβάλει το αποτέλεσμα των αυριανών εκλογών!

Κάτι τέτοιοι επιβεβαιώνει και η ΕΠΣΛ με σχετική ανακοίνωση:

«Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η Εκλογική Γενική Συνέλευση την Τριτη 18 Ιουλίου 2017 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και ώρες από 16:00 έως και την 21:00, για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (τακτικά μέλη ΔΣ, αναπληρωματικά μέλη ΔΣ, τακτικά μέλη Ε.Ε. και αναπληρωματικά μέλη Ε.Ε.).

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των σωματείων στην εκλογική διαδικασία αποτελεί να είναι αυτά ΤΑΜΕΙΑΚΩΣ ΕΝΗΜΕΡΑ. Η τακτοποίηση των οφειλών μπορεί να λάβει χώρα και κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης.

Υπενθυμίζουμε στους πληρεξουσίους των σωματείων (τακτικούς και αναπληρωματικούς) ότι για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής τους ταυτότητας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com