«Ήταν δύσκολο, γιατί έπρεπε να βρούμε κίνητρο»

Τα πολλά προβλήματα αλλά και την άσχημη ψυχολογική κατάσταση ορισμένων ποδοσφαιριστών από τον αποκλεισμό από τον τελικό Κυπέλλου της ΑΕΛ από την AEK, είχε να διαχειριστεί σύμφωνα με τα λεγόμενά του στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του 0 – 0 στους «Ζωσιμάδες», ο τεχνικός της ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου.

Πιο Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί είχαμε να διαχειριστούμε αρκετά προβλήματα. Υπήρχε ψυχολογική κούραση από το ματς με την ΑΕΚ και τον αποκλεισμό. Έπρεπε να δώσουμε ένα κίνητρο σήμερα στα παιδιά.

Είχαμε τραυματισμούς, τιμωρίες, 2 αναγκαστικές αλλαγές και δύσκολο έργο. Δείξαμε ομάδα με μέταλλο, όμως. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε το διάστημα που είμαστε με τα παιδιά. Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προσπάθησαν αρκετά, μέχρι το 85 δεν απειληθήκαμε και είχαμε κάποιες ευκαιρίες για γκολ. Όποιος σκόραρε σήμερα θα κέρδιζε.

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τη νοοτροπία που δείχνουν τα παιδιά. Απομένουν δύο παιχνίδια, θέλουμε να έχουμε καλή εικόνα και η ΑΕΛ του χρόνου θα είναι εντελώς διαφορετική ομάδα».

Για το πόσο εύκολο ήταν να παίξουν μετά τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ:

«Ήταν δύσκολο, γιατί έπρεπε να βρούμε κίνητρο. Όπως αγωνιστήκαμε, θεωρώ ότι το καταφέραμε ψυχολογικά. Γι΄ αυτό είπα συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί ήταν μεγάλη η στενοχώρια που χάθηκε ένας τελικός. Τα πιο πολλά είναι νέα παιδιά, έχουν μέλλον και συμβόλαια, με σωστή διαχείριση του υλικού θα έχουμε καλύτερο μέλλον».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...