«Ήταν μια όμορφη εμπειρία η πρώτη μου χρονιά στην Γ’ εθνική»

Ο Κριστιάν Γκέκα για πρώτη χρονιά αγωνίστηκε στην  Γ’ εθνική με την φανέλα του Διαγόρα Βραχνείκων και μιλώντας για την εμπειρία του τόνισε: «’Ήταν πολύ όμορφη και αυτό που κρατάω είναι δυο πράγματα. Πρώτον ότι πραγματοποίησα έναν από τους στόχους που είχα να παίξω όσο πιο πολλά παιχνίδια μπορούσα αλλά και να παίξω σε μεγάλα στάδια όπως του Παναιγιαλείου, του Πύργου, της Ρόδου. Και δεύτερον η εξαίρετη χημεία που είχαμε όλα τα παιδιά μεταξύ μας. Ήμασταν οικογένεια από την αρχή έως το τέλος στα εύκολα και στα δύσκολα».

Και όσο για την πορεία του Διαγόρα τόνισε: «Η συμμετοχή του για 3η συνεχόμενη χρονιά στην Γ εθνική  είναι τεράστια επιτυχία δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι τα τελευταία 10 χρόνια είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Πάτρα, μετά την Παναχαϊκή, λόγω τίτλων και άλλων επιτευγμάτων.

Ο στόχος θα είναι πάντα ο ίδιος, γρήγορη παραμονή και όσο καλύτερη πορεία στην βαθμολογία και πιστεύω θα το κάνει διότι πιστεύει σε νεαρούς ποδοσφαιριστές από το τοπικό και τους δίνει την ευκαιρία να δείξουν τις ικανότητες του σε ένα υψηλότερο επίπεδο και ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο».

Πηγή: dete.gr

The post «Ήταν μια όμορφη εμπειρία η πρώτη μου χρονιά στην Γ’ εθνική» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...