“Αέρας” από τη Μελία, ο Φιλοκτήτης!

Σπουδαία νίκη στη Μελία πανηγύρισε ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας που επικράτησε με 4 – 0 της ομώνυμης ομάδας, κάνοντας ένα αποφασιστικό βήμα για την αποφυγή των πλέι-άουτ. Από το πρώτο κιόλας μέρος οι φιλοξενούμενοι “καθάρισαν” την υπόθεση νίκης.

Το συγκρότημα του Κώστα Παπαρίζου με το “διπλό” αυτό έφτασε τους 31 βαθμούς και απέχει πλέον τέσσερις βαθμούς από την έξοδο του από τα πλέι-άουτ, ενώ την ίδια στιγμή η ομάδα της Μελίας με την ήττα την σημερινή, υποβιβάσθηκε και μαθηματικά στη Β΄ ΕΠΣ Λάρισας.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε μόλις στο 1ο λεπτό της συνάντησης με διαγώνιο πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή ο Καψάλης, μετά από σέντρα του Άρη Καπετάνιου από τα δεξιά. Δύο τα τέρματα των φιλοξενουμένων έκανε στο 9ο λεπτό ο Παπαρίζος με σουτ στη κίνηση, ενώ στο 18′ ο Άρης Καπετάνιος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 33ο με σουτ στη κίνηση διαμόρφωσε το τελικό, 0 – 4.

 

Οι Συνθέσεις

Ένωσις Μελία (Νίκος Καψούρης): Χονδρονάσιος, Γκαραβέλης, Νορελντίν, Ντινούλης, Παπαγεωργίου, Σουλιώτης, Καλογιάννης, Νεράτζης, Νταλαμπύρας, Τζαβέλλας, Μακρής.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Κώστας Παπαρίζος): Κοσμάς, Καπετάνιος (46′ Ντόμπρα), Μαλαχτάρης, Δαλαμπύρας (46′ Κουβαράς), Γιαννακός, Πλατσάς, Ντούμος (46′ Καραμάνης), Μάντσε, Παπαρίζος, Μυλωνάς (46′ Τσάκουλης), Καψάλης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Διαμάντης Χ., Διαμαντής Θ., Κουβατάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...