“Αέρας” από τη Νέα Πολιτεία, η Δόξα Αργυροπουλίου που ελπίζει στα πλέι-οφ

Ζωντανή στη μάχη για είσοδο στα πλέι-οφ παρέμεινε η Δόξα Αργυροπουλίου, που επικράτησε με 5 – 1 στη Νέα Πολιτεία της ήδη και μαθηματικά υποβιβασμένης στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας, Αστραπή Νέας Πολιτείας, δαιτηρώντας τις ελπίδες της για είσοδο στα πλέι-οφ ανόδου.

Η ομάδα του Αλέξη Παγκαρλιώτα έχει 47 βαθμούς, όσους δηλαδή και ο Αετός Αμυγδαλέας και πορεύονται από κοινού στην 4η θέση της κατηγορίας. Θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ.

Το σκορ για τους Αργυροπουλίτες άνοιξε στο 21′ ο Κώστας Ζάχος. Μάλιστα ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 28′ έκανε δύο τα τέρμα της ομάδας της Δόξας για να πάρει τη σκυτάλη στο σκοράρισμα ο Αντώνης Ραμάι που με χατ – τρικ (37′, 42′, 53′) πέτυχε το 0 – 5 για τους φιλοξενουμένους. Το μόνον που κατάφεραν οι “πορτοκαλί” του Βαγγέλη Μπρισίμη, ήταν να πετύχουν το γκολ της τιμής στο 86ο λεπτό με τον Σκουλίδη.

Οι Συνθέσεις

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Πραγκαφίλης, Βουβουσίρας, Σιώκας, Ζήσης, Κατσιάνος (80′ Δοξαριώτης), Σκόμπας (65′ Φώτης), Χλωρός, Αντωνόπουλος (50΄Τόπης), Μαναός (60′ Πουρνάρας), Μπέτσης, Σκουλίδης.

Δόξα Αργυροπουλίου (Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος, Κακαζούκης, Καφφές, Περήφανος, Σαϊτης, Μπαχτσιβάνος (60′ Κόκορας Β.), Ταρταμπούκας, Καραγκούνης Λ. (46′ Φουρτούνας), Ζάχος, Τσιάγκος (46′ Κόκορας Δ.), Ραμάι.

Διαιτητική Τριπλέτα
Αντωνίου, Δήμου, Ντελέζος Θ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...