“Αέρας” από τη Ραχούλα ο Παναγροτικός

Ζωντανός στη “μάχη” του τίτλου στον 1ο Όμιλο της Β΄ΕΠΣ Λάρισας παρέμεινε ο Παναγροτικός Νίκαιας, κερδίζοντας στη Ραχούλα τη τοπική Δόξα με το επιβλητικό 3 – 0.

Η ομάδα του Βασίλη Ταχτιντή κέρδισε με 3 – 0 στη Ραχούλα, την ίδια ώρα όπου και ο Προμηθέας κέρδιζε με 3 – 0 τη Δόξα Υπέρειας στο γήπεδο της Κοιλάδας. Έτσι, η μεταξύ τους διαφορά παρέμεινε στους δύο βαθμούς του προβαδίσματος του Προμηθέα.

Το σκορ για τους φιλοξενουμένους άνοιξε στο 20ο λεπτό ο Λέανδρος Γκατζούλης από την άσπρη “βούλα” του πέναλτι, με το 0 – 1 να είναι και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη και με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, μετά από κόρνερ του Θάνου Τριανταφυλλόπουλου και κεφαλιά του προωθημένου Ντουρουντάκη, ο Παναγροτικός έκανε δύο τα τέρματά του, ενώ στο 65′ μετά από σέντρα του Καραφέρια και πλασέ στη κίνηση του Θάνου Τριανταφυλλόπουλου, ο Παναγροτικός διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0 της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μπουν σε αρκετά σημεία της αναμέτρησης και πάλι στο παιχνίδι, όμως οι Βασίλης Σκάκος, Θανάσης Σταμουλάκης και Δημήτρης Τσακαβίτης δεν βρήκαν ποτέ τον στόχο.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Ραχούλας (Χρήστος Αρχοντής): Μουτσάι, Γκαραβέλας, Βλησαρούλης, Καψάλης (75′ Θεοχαρούλης), Τσακαβίτης (79′ Τζανακούλης), Χλόπτσιος, Χασιώτης, Χριστοδούλου (75′ Σταμπουλάκης), Σκάκος Β., Σταμουλάκης (85′ Μηταλούλης), Αργυρακούλης.

Παναγροτικός Νίκαιας (Βασίλης Ταχτιντής): Χαβίλας, Γεωργόπουλος, Ψαρούλης (80′ Σακελλαρίου), Σουπεκιώτης, Κατσάβας, Ξιώνης, Καραφέριας, Σώκος, Γκατζούλης (73′ Παπακώστας), Τριανταφυλλόπουλος, Γκερλιώτης (55′ Ντουρουντάκης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Νίκζας, Δεδικούσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...