«Αέρας» από το Συκούριο ο Ηρακλής!

Με εμφατικό σκορ (3 – 0) πέρασε από την έδρα του Συκουρίου ο Ηρακλής Λάρισας, όπου επικράτησε της τοπικής ομάδας για την 9η αγωνιστική της Α΄τοπικής κατηγορίας.

Με αυτή τη νίκη, το συγκρότημα του Γιάννη Τσακμακίδη επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και τις νίκες και μάλιστα με ευρεία νίκη απέναντι στο Συκούριο. Αποτέλεσμα αυτού, να φθάσει τους είκοσι πόντους το σύνολο του Γιάννη Τσακμακίδη ύστερα και από αυτή την αγωνιστική. Από την άλλη, η ομάδα των Φερραίου Γιαννακού – Λευτέρη Τέα έμεινε στους δέκα έξι βαθμούς και την πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Στο 48ο λεπτό ο Αποστόλης Νάστας με δικό του τέρμα ύστερα από πάσα πάρε – βάλε του Ηρακλή Γκιουρσάνη ευτύχησε να βάλει μπροστά τον Ηρακλή στο σκορ, ενώ στο 70ο λεπτό ο Στάθης Χριστιανίδης με δικό του σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αναστασίου.

Δύο λεπτά αργότερα, «χρίστηκε» σκόρερ ο Ηρακλής Γκιουρσάνης για τους φιλοξενούμενους, με τον ίδιο να σημειώνει το 0 – 2, ενώ το τελικό 0 – 3 για τον Ηρακλή διαμορφώθηκε στο 75ο λεπτό.

Ο Αποστόλης Νάστας κέρδισε πέναλτι ύστερα από υπόδειξη του κ. Και ο Δημήτρης Αποστόλου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, κέρδισε τον Βαγγέλη Φαρμάκα για το τελιό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Κίσσαβος Συκουρίου (Φερραίος Γιαννακός – Λευτέρης Τέας): Φαρμάκας, Κουτσοκέρας, Τσιανάκας, Γκαμπέτας, Χριστιανίδης, Παυλόπουλος, Τζιούρας (85′ Καρβούνης), Πλιάγκας (87′ Ζαϊρές), Πετράκης, Μάντζιαρης, Αγγέλης (74′ Κορδέλας).

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πατσής, Φορομάρης, Μόσχος, Ψωμολιάς, Μπάμης, Γκιουρσάνης (90′ Παπαγιαννούλης), Νάστας (87′ Σπανός), Φώτος, Κοντοθανάσης, Αποστόλου (90′ Δραγατζίκης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουρουζίκας, Παραφέστας, Λάκης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...