Αγγέλου: «Έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι»

Ευχαριστημένος με την νίκη και κάνοντας λόγο ακόμη και για τοξικότητα του περιβάλλοντος της κοινωνίας, εμφανίσθηκε ο Βαγγέλης Αγγέλου στη συνέντευξη Τύπου μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Ο κόουτς της Λαρισινής ομάδας έκανε ιδιαίτερη μνεία στο ιατρικό σταφ και τον γυμναστή της ομάδας τους οποίους και ευχαρίστησε για τις 2-3 εβδομάδες αυτές τις οποίες δούλεψαν στα… «κόκκινα».

Πιο Αναλυτικά:

«Δεν έχω να πω πολλά για το παιχνίδι, και στις νίκες και στις ήττες είμαστε εμείς που τις κάνουμε. Ερχόμασταν με πολλά προβλήματα και έγινε αυτό που έγινε σήμερα. Έπρεπε να το κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, τον κόσμο μας.Καλή συνέχεια στον Ιωνικό.

Ο πρωταθλητισμός είναι να λειτουργεί έξω απο τη ζώνη της άνεσης. Θέλω να κάνω μια ιδιαίτερη επισήμανση για το ιατρικό σταφ και τον γυμναστή μας. Τον Γιώργο Μπασεδκη, τον κ. Καλαμπά και τον Κώστα Δούικα που συνεργαστήκαν αυτές τις 20 μέρες με τόσα πολλά πρβλήματα με πολλές ιώσεις και τραυματισμούς και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι η γραμμή άμυνας μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου».

Για την χαλαρότητα του αγώνα…

«Η ψυχολογία του αθλήτη είναι δύσκολο πράμα. Δεν υπαάρχει πρέπει στον πρωταθλητισμό. Το προφάνες δεν είναι το αυτονόητο. Ζούμε σε ένα κόσμο που κυκλοφορεί η φήμη και το κουτσομπολιό. Είναι δύσκολο να ζεις σε ένα τοξικό περιβάλλον. Για τα παράξενα δεν ξέρω, προσπαθήσαμε νε ελέγξουμε το παιχνίδι και το πετύχαμε».

Μιχάλης Κουταλιανός: «Δεν δικαιούμασταν κάτι…»

«Συγχατήρια στην ομάδα της Λάρισας. Δεν έχω να πω πολλά.  Δεν καταφέραμε να φτάσουμε κοντά στο σκορ. Ίσως δεν δικαιούμαστε κάτι παραπάνω από το σημερινό παιχνίδι. Ίσως είμαστε σε μια χαλαρότητα την οποία πρέπει να δουλέψουμε. Έχουμε χρονο να συγκεντρωθούμε. Να δούμε τη συνέχεια τον επόμενο μήνα. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Λάρισας».

Για το όριο…

«Μακάρι να ξέραμε όλοι και να σημαδεύαμε αυτές τινς νίκες. Μαθηματικά και υπολογισμοί πέφτεις έξω. Το πρωτάθλημα ειναι αμφίρροπο. Ένα κακό φεγγάρι μιας ομάδς μπορεί να την φέρει σε δύσκολη θέση. Το όριο είναι υψηλό. 9 – 10 νίκες. Το 9 δεν είναι ασφάλεια. Πριν ένα μήνα ήταν. Τώρα όχι. Θα εκτεθούμε όλοι αν βάλουμε ταβάνι. Πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...