Αγγέλου: «Η πίεση μας βγήκε σε καλό»

Ευχαριστημένος με τη νίκη της ομάδας του και για το πως αυτήν ήρθε μετά και την διακοπή του πρωταθλήματος, παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Βαγγέλης Αγγέλου, αμέσως μετά τη νίκη με 95 – 90 κόντρα στο Κολοσσό της Ρόδου.

Πιο Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να κερδίσουμε. Ευχαριστώ τους παίκτες και τον κόσμο γιατί με αυτά που γίνονται γύρω μας και εννοώ τόσο τον κορονοϊο και τον Εθνικό ζήτημα, ήρθε ο κόσμος και απέδειξε πως αυτήν η προσπάθεια μετρά. Αγωνιστικά, έχουμε μια καινούργια ομάδα. Στις θέσεις 4 και 5 έχουμε απειρία. Είναι μια θέση που τα παιδιά δεν ξέρουν την κατηγορία. Πρώτη φορά η ομάδα διαχειρίζεται ξένους παίκτες. Στη διακοπή είχαμε αρκετά προβλήματα και τα λύσαμε με μεγάλη επιτυχία. Συγχαρητήρια και στη διοικητική ομάδα που έλυσε προβλήματα εκτός γηπέδου. Για το παιχνίδι, ο Νώντας μας επηρέασε με τον τραυματισμό του και ήταν δύσκολο να οργανώσουμε παιχνίδι αμυντικά και επιθετικά. Ο Κολοσσός μετά τις προσθήκες των Λοβ και Γκρίφιν έγινε πολλή καλή ομάδα. Βρήκε τις αδυναμίες μας, προσπαθήσαμε να βρούμε τα σουτ και τα βρήκαμε, χάσαμε βολές. Είχαμε όμως ποσοστό καλό στο τρίποντο. Η πίεση που είχαμε βγήκε σε καλό».

Άρης Λυκογιάννης:

«Συγχαρητήρια στη Λάρισα για τη νίκη της. Μετά τα πρώτα πέντε λεπτά που κάναμε ένα νωθρό ξεκίνημα κατάφεραμε να μπούμε στο παιχνίδι. Δεν έχω απολύτως κανένα παράπονο από τα παιδιά. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Αφήνουμε πίσω μας το ματς αυτό και πάμε στο επόμενο. Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για την διαιτησία. Ο αριθμός δέκα (νικών) είναι αυτός που δίνει την παραμονή νομίζω».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...