Αγγλικό σκορ στα Βούναινα

Ο Δολιχιακός επικράτησε με 5 – 2 στα Βούναινα της τοπικής ομάδας και έφτασε τους 16 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Λάρισας.

Στο 40′ ο Λιόλιος με πλασέ μέσα από μεγάλη περιοχή έκανε το 0 – 1, που ήταν και το σκορ με το οποίο έκλεισε το ημίχρονο.

Το 2 – 0 έγινε στο 58′ με όμορφο πλασέ του Τζήκα στην κίνηση.

Το τελευταίο 15λεπτο του αγώνα ήταν συναρπαστικό, αφού σημειώθηκαν συνολικά πέντε τέρματα.Στο 75′ τα Βούναινα μείωσαν σε 2 – 1. Από κόρνερ του Σταύρου Τσαπράζη την πρώτη κεφαλιά έπιασε ο Σάλτας και την δεύτερη ο Παπακώστας για το 1 – 2.

Στο 77′ τα Βούναινα ισοφάρισαν σε 2 – 2. Νέο κόρνερ του Τσαπράζη και αυτή τη φορά με κεφαλιά του Ακρίβου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 78′ ο Σουγλής έκανε δυνατό σουτ, ο Καραποστόλης έκανε ασθενή απόκρουση και ο Πρακατές στην επαναφορά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα δια το 2 – 3.

Στο 86′ και πάλι ο Πρακατές με δυνατό σουτ στην κίνηση έκανε το 2 – 4. Ενώ, στο 90′ ο Λιόλιος, επίσης με σουτ στην κίνηση έκλεισε τον χορό των τερμάτων για τον Δολιχιακό.

Οι Συνθέσεις

Α.Ε. Βουναίνων (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραποστόλης, Γκουτσιούμης, Ευαγγέλου, Παλάσκας, Παπακώστας, Σάλτας, Ακρίβος (80′ Ζερβούλης), Μερτζανίδης, Χατζηθεοδώρου (46′ Τσιφλίζογλου), Τσαπράζης Στ., Χατζηλιάδης Κ. (61′ Τικταπανίδης).

Δολιχιακός (Κώστας Καζάκης): Θεοδωράκης Β., Κατσιαμήτας, Τριανταφίλλι, Θεοδωράκης Στ., Σιαπάκος, Σουγλής Στ. Τζήκας (65′ Πρακατές), Κατής (88′ Σπάχος), Λιόλιος, Τσάτσος, Ζιάκος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...