Αγιά Σοφιά: Στην τελική ευθεία της δεύτερης φάσης των έργων (pics)

Εντυπωσιακές είναι οι νέες φωτογραφίες από την Αγιά Σοφιά, καθώς το έργο βαδίζει προς την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης κατασκευής του.

Τα έργα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, με την Αγιά Σοφιά να μπαίνει στην τελική ευθεία της δεύτερης φάσης κατασκευής της.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε στη δημοσιότητα νέο φωτογραφικό υλικό, το οποίο πραγματικά εντυπωσιάζει.

Μάλιστα, υπάρχουν και φωτογραφίες από το απέναντι πέταλο που έχει αρχίσει ήδη να σηκώνεται, δηλαδή από την πλευρά της παλιάς Σκεπαστής.

«Από την πλευρά της παλιάς Σκεπαστής! Από την πλευρά της Αγίας Τριάδας! Το γήπεδό μας σχηματίζεται ολόκληρο και έχει αρχίσει να… κλείνει! 

Εκεί που οι ελπίδες είχαν αρχίσει να χάνονται με το πέρασμα τόσων χρόνων από το γκρέμισμα του «Νίκος Γκούμας», εκεί που βλέπαμε μόνο μπάζα και στη συνέχεια ένα εγκαταλελειμμένο οικόπεδο, στο ίδιο σημείο, που αποτελεί το επίκεντρο της ιστορίας μας, ορθώνεται και πάλι το σπίτι μας μέρα με τη μέρα μπροστά στα μάτια μας. 

Και οι εικόνες με τη συμπλήρωση ενός έτους από την έναρξη της δεύτερης φάσης της κατασκευής είναι πλέον εντυπωσιακές», αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...