Αγιασμός και πίστη για την φετινή πορεία στο Καταστάρι

Στην επίσημη πλέον πρώτη της ομάδας έδωσαν το παρόν αρκετά μέλη του διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας ( Δημήτρης Σκιαδόπουλος, Πέτρος Καρυδάκης, Γιάννης Κορανιανίτης, Νίκος Γεωργιτσόπουλος, Νίκος Βελιννίτης ) φυσικά το τεχνικό τιμ (Δημήτρης,Νόλης, Παναγιώτης Τρουπιώτης, Παναγιώτης Γουσέτης και Κώστας Γιαννάτος) και  οι πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Στην σεμνή αυτή τελετή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ζακύνθου Παύλος Κολοκοτσάς, ο υπεύθυνος πολιτισμού της ΠΕ Ζακύνθου Θ. Καμπίτσης,  το μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αναστάσιος Μαρίνος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου Λεωνίδας Μαλιούφας και ο ταμίας της Ένωσης Νίκος Καλλιβωκάς. Ο Πατέρας Παναγιώτης Ποταμίτης ήταν αυτός που πραγματοποίησε τον αγιασμό και στο τέλος ευχήθηκε τα καλύτερα στους νησιώτες. Μετά το πέρας του αγιασμού τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για την προπόνηση τους, ενώ οι υπόλοιποι κάτω από την σκιά απόλαυσαν τα γλυκά και τα αναψυκτικά που υπήρχαν.

Την Κυριακή στις 16.15 με Νίκη Τραγανού στο Στάδιο

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ο τεχνικός της ομάδας έτρεξε πάρα πολύ τους παίκτες του στις ασκήσεις τακτικής που έγιναν αλλά και στο καθιερωμένο δίπλα στο μισό του γηπέδου. Ο βορειοελλαδίτης προπονητής έριξε το βάρος κυρίως στην ανασταλτική λειτουργία των παικτών του ζητώντας συνεχώς τρέξιμο και ασφυκτικό πρέσινγκ.

Στο τέλος δε, της προπόνησης έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Οι νησιώτες την Κυριακή το απόγευμα στις 16.15 δίνουν το ένα σημαντικό φιλικό παιχνίδι με τη Νίκη Τραγανού στο Στάδιο, ένα μας που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό Την ετοιμότητα της ομάδας μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Σε επίπεδο μεταγραφών άπαντες ψάχνουν να βρουν επιθετικό που θα μπορέσει να κάνει την διαφορά στην γραμμή κρούσης. μέχρι στιγμής διοίκηση και το τεχνικό τιμ κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους.

ΠΗΓΗ: ioniansports

The post Αγιασμός και πίστη για την φετινή πορεία στο Καταστάρι appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...