Αγχώθηκε, αλλά κέρδισε ο Αμπελωνιακός

Με το φτωχό πλην όμως πάντα τίμιο, 1 – 0, επικράτησε ο Αμπελωνιακός της Αναγέννησης Καλοχωρίου, φτάνοντας την δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας, εκμεταλλευόμενος την εντός έδρας «γκέλα» του Μαυροβουνίου.

Δώδεκα πλέον οι βαθμοί για τον Αμπελωνιακό, που μπορεί να αγχώθηκε να κερδίσει το Καλοχώρι, το τέρμα όμως του Πατρίκου από το μισάωρο, ήταν αρκετό για να κερδίσουν οι «πράσινοι» την… είσοδό τους στη τριάδα της βαθμολογίας. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους τρεις βαθμούς και την «ουρά» του βαθμολογικού πίνακα της κατηγορίας.

Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης, ο Αρσέν Πατρίκου που με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα κέρδισε τον Παπαναστασίου για το 1 – 0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

 

Οι Συνθέσεις

Αμπελωνιακός (Γιάννης Αλεξούλης): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Κωτούλας, Αλεξόπουλος, Μεσημέρης, Χατζούλης, Τσετιροκλής, Ψύρρας (90′ Μαντζώνης), Καρυπίδης (70′ Χότζα), Βούκιας (80′ Ζυγούρης), Πατρίκου.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Αποστόλης Έξαρχος): Παπαναστασίου, Βουλάγκας, Δεσπόπουλος, Μήλιος (35′ Νούσιος), Λούγκος Γ., Τσιρώνης Γ., Τσιρώνης Α. (65′ Έξαρχος), Δεληγιάννης, Λούγκος Κ., Λίταινας, Ζιώγας Χ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Διαμάντης Χ., Μακρής, Τάνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...