Αγώνας… δρόμου για Ντοντό

Αγώνα δρόμου κάνει τόσο ο Ντοντό όσο και το ιατρικό επιτελείο των «βυσσινί» ούτως ώστε ο Βραζιλιάνος να είναι έτοιμος για τη μάχη του AEL FC ARENA με την ομάδα της Ξάνθης.

Ο αγώνας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι πλέον ανήκει στο παρελθόν και άπαντες στο «βυσσινί» στρατόπεδο στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα – «τελικό» της 29ης Αγωνιστικής με την ομάδα της Ξάνθης! Εκεί όπου ο Αντρέ Πάους και οι παίκτες του θα επιδιώξουν τη νίκη, με την οποία μάλιστα ενδεχομένων να σώσουν και μαθηματικά τη καρηγορία. Κάτι τέτοιο θα συμβεί εάν και εφόσον δεν κερδίσει ο Λεβαδειακός την ΑΕΚ στην έδρα του.

Παράλληλα στο ιατρικό δελτίο της ΑΕΛ βρίσκονται και τα ονόματα των Ρέντζα και Μονιάκη που αποχώρησαν τραυματίες από τον αγωνιστικό χώρο του Περιστερίου και σήμερα (10/04) αναμένεται να εκτιμηθεί η έκταση της ζημιάς του, για την οποία όμως δεν εκφράζεται και ιδαίτεροι φόβοι.

Πάντως εκτός του Ντοντό που εάν καταφέρει να είναι στην αποστολή του αγώνα με την Ξάνθη, θα είναι έτοιμος για μικρό χρονικό διάστημα, «στροφές» ανεβάζει και ο Στίβεν Τικίτο που επίσης δεν θα είναι διαθέσιμος για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com