ΑΕΚ: «Η αιμοδοσία αποτελεί υποχρέωση που δεν πρέπει να αμελούμε» (pics)

Τα συγχαρητήρια στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας για την οργάνωση της εθελοντικής αιμοδοσίας έδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία στήριξε ενεργά αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (8/4) η ΑΕΚ έδωσε το «παρών» στη Νέα Φιλαδέλφεια και στήριξε ενεργά την έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία που οργάνωσε ο Δήμος.

Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη, ενώ υπάρχει η σκέψη να επαναληφθεί μέσα στο καλοκαίρι και να μετάσχει όλη η ομάδα της ΑΕΚ, εφόσον τα πράγματα εξελιχθούν ομαλά ως τότε.

H Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανθή Παπακώστα δήλωσε:

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους Δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας για τη μεγάλη συμμετοχή τους αλλά και στην ΠΑΕ ΑΕΚ για την υποστήριξη της αιμοδοσίας. Ευχαριστούμε επίσης  το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) αλλά και τους Εθελοντές του Δήμου μας για τη βοήθειά τους στη διοργάνωση. Ο στόχος του Δήμου είναι να επαναλάβουμε τη σημερινή διαδικασία όταν τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για όλους μας προκειμένου να ενισχύσουμε την Τράπεζα Αίματος του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας».

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε συγχαρητήρια στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η αιμοδοσία είναι μια υποχρέωση που δεν πρέπει να αμελούμε:

«Τα συγχαρητήρια ανήκουν στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας. Με άψογη οργάνωση και μεγάλη συμμετοχή διεξάγεται μέχρι τις έξι το απόγευη έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία στο ΠΠΙΕΔ του Δήμου της πόλης μας προκειμένου να συνδράμουμε όλοι μας στην κάλυψη των αναγκών, που έχουν προκύψει, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid – 19.

Η αιμοδοσία, με τη συμμετοχή και υποστήριξη της ΠΑΕ ΑΕΚ, διοργανώθηκε από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Ανθή Παπακώστα, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) και τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Μία υπέροχη διαδικασία με ευεργετικές συνέπειες για τον συνάνθρωπο που υποφέρει. Η αιμοδοσία αποτελεί υποχρέωση που δεν πρέπει να αμελούμε, ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...