ΑΕΚ: Ταξίδι του Ίβιτς στην Ρώμη!

Ο τεχνικός διευθυντής, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, πέταξε το πρωί για την πρωτεύουσα της Ιταλίας για προγραμματισμένο ραντεβού για την Α.Ε.Κ.

Είναι γνωστό και δεδομένο ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών προκειμένου να ενισχύσει με ποιότητα (και ταχύτητα) το ρόστερ της και προς αυτή τη κατεύθυνση κινείται ο Ίλια Ίβιτς. Πρόκειται για κάτι άλλωστε που γνωστοποίησε ο ίδιος ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης στους ρεπόρτερ της ομάδας στο γεύμα γνωριμίας που έκανε προ ημερών.

Σε αυτή τη συνάντηση μάλιστα ο Ίβιτς εξήγησε όλα όσα θέλει να γίνουν στην ομάδα και το ποδοσφαιρικό τμήμα το αφεντικό του οποίου είναι έπειτα από απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Για τον λόγο αυτό, της ενίσχυσης των «κιτρινόμαυρων» αλλά και των επαφών του με στελέχη που θα απογειώσουν τη δουλειά του και την ήδη σούπερ ατζέντα του, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ταξίδεψε (σ.σ.: ο Ίβιτς) στην Ιταλία και την Ρώμη σήμερα το πρωί.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ δεν αναμένεται να παραμείνει περισσότερο από κάποιες ώρες στη γειτονική μας χώρα αφού η επιστροφή του είναι προγραμματισμένη για απόψε το βράδυ! Κάτι που σημαίνει ότι ο Ίβιτς έκανε αυτό το ταξίδι αστραπή για συγκεκριμένο προγραμματισμένο ραντεβού…

Σε ότι αφορά στις άμεσες ανάγκες της Ένωσης σχετικά με τον αγωνιστικό της σχεδιασμό και τις μεταγραφικές της αναζητήσεις ενόψει Γενάρη, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι, προτεραιότητα συνιστά η απόκτηση ενός εξτρέμ (για το αριστερό φτερό της επίθεσης των «κιτρινόμαυρων») και ένας -μίνιμουμ- κεντρικός αμυντικός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό είναι το δεύτερο ταξίδι του Ίλια Ίβιτς από την ημερά που ανέλαβε (επέστρεψε) τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ αφού είχε προηγηθεί και στη Σερβία…

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...