«Αεράτα» στο +8 ο Αχιλλέας!

Ολοένα και πιο εύκολος φαντάζει ο στόχος της κατάληψης της πρώτης θέσης και με την σχετική διαφορά ούτως ώστε να μην γίνουν αγώνες μπαράζ, από τον Αχιλλέα Φαρσάλων που παρουσιάζεται αρκετά σταθερός (σε αντίθεση με τους διώκτες του), κερδίζοντας αυτήν την φορά τον Αστέρα Τυρνάβου με 3 – 0.

Το σκορ για τους «Μυρμιδόνες» άνοιξε στο 40′ με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή ο Γρηγόρης Περήφανος, για να έρθει στην επανάληψη και πέντε λεπτά μετά την έναρξη αυτής ο Χρήστος Ρέψης με ψύχραιμο πλασέ να κάνει τα τέρματα του Αχιλλέα, δύο.

Το τελικό σκορ (3 – 0) διαμόρφωσε στο 82′ μετά από κάθετη πάσα του Δημήτρη Σβερκούλη, ο Βασίλης Λόλας με ιδανικό πλασέ στην κίνηση.

Με αυτήν του, την νίκη ο Αχιλλέας Φαρσάλων ξέφυγε κατά οκτώ βαθμούς από τον δεύτερο Δωτιέα Αγιάς (χρειάζεται 14 για να μην γίνουν τα μπαράζ) την στιγμή όπου μόλις μπήκαμε στο 2/3 του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣ Λάρισας. Στον αντίποδα ο Αστέρας συνεχίζει τον αγώνα του για σωτηρία, στρέφοντας πλέον το βλέμμα του στα πιο «βατά» παιχνίδια.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Κουτσοκέρας, Καραμπούζης (80′ Νταλιάνι), Περήφανος, Οικονόμου, Κουμπούρας, Νεμπεγλέρας, Νάστας (65′ Σβερκούλης), Βούλγαρης, Μανιώτης, Λόλας, Ρέψης (70′ Τλούπας).

Αστέρας Τυρνάβου (Αποστόλης Κορομηλάς – Σάκης Παπακωνσταντίνου): Στάμος, Γκαραγκούνης Χ., Πάσιος Β., Λάζος, Γαλάνης, Καρακώστας (80′ Μαυρίδης), Τάκης, Γκαραγκούνης Σπ., Γκαραγκούνης Ελ. (85′ Υσούφης), Μπαντής Γ. (65′ λ.τ. Γκαραγκούνης Χρ.), Τσακίρης Κ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Τέγος Αθ., Μίχος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com