“Αετός”, για πολλά γούστα…

“Αετός”, για πολλά γούστα…

Εύκολο απόγευμα είχε σήμερα ο Αετός Μακρυχωρίου, όπου φιλοξένησε το νεανικό συγκρότημα του Αχιλλέα Μαστοροδήμο, επικρατώντας με 5 – 1.

Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Φουσίκας στο 11’ και 24’ λεπτό, η Κρανιά μείωσε στο 32΄σε 2 – 1 με τον Κρουσταλάκη. Ο Αετός τριπλασίασε τα τέρματα του με τον Ματούλα στο 47’, ενώ ο Φουσίκας στο 64’ έκανε το 4 – 1, κάνοντας μάλιστα και χατ – τρικ. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από τον Τίκο ο οποίος με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έγραψε το τελικό 5 – 1.

Το Φιλμ του Αγώνα

1’ Ο Φουσίκας αδυνατεί να ανοίξει το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης σε κλασσικό τετ – α – τετ.

8’ Σέντρα ο Μπιτσαράς από αριστερά, κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή του Τέα, στην αγκαλιά του Λικάι.

11’ 1 – 0 Συρτή σέντρα του Μπιτσαρά από δεξιά, Ο Φουσίκας με κίνηση «ποσταρίσματος» αποφεύγει τον Κρουσταλάκη και με πλασέ στην αριστερή γωνία του Λικάι κάνει το 1 – 0.

24’ 2 – 0 Πάσα του Μπιτσαρά στον Φουσίκα ο οποίος σε κενή εστία διπλασιάζει τα τέρματα του Αετού.

32΄ 2 – 1 Σουτ του Κρουσταλάκη έξω από την μεγάλη περιοχή του Αετού, με την μπάλα να καταλήγει στο αριστερό «παραθυράκι» του Τζουζέπε.

47’ 3 – 1 Διαγώνιο σουτ του Ματούλα έξω από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Λικάι.

51’ Νέο χαμένο τετ – α – τετ Του Φουσίκα.

64’ 4 – 1 Μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Σαΐτη στο Παναγιώτου, ο οποίος από πλάγια θέση απέναντι στον Λικάι, σπάει την μπάλα στον επερχόμενο Φουσίκα ο οποίος σε κενή εστία κάνει χατ – τρικ διαμορφώνοντας το τελικό 4 – 1.

78’ 5 – 1 Ο Τίκος μέσα από την μεγάλη περιοχή και από θέση αριστερά κεραυνοβολεί τον Λικάι διαμορφώνοντας το τελικό 5 – 1.

Οι Συνθέσεις

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Ρουτζέρο, Παπαηλίας, Σουπεκιώτης, Τίκος, Ταυλαρίδης, Τέας (41’ λ.τ. Ματούλας), Σαΐτης (67’ Μπουζιώνας), Μανάκας, Μπιτσαράς, Φουσίκας, Παναγιώτου (76’ Χασιώτης).

Δευκαλίων Κρανιάς (Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Λικάι, Σκάντζος, Σαπάκος, Παπαμιχάλης, Κρουσταλάκης, Λυκοκώστας (38’ Τζιέρας), Τρικάλης Π. (67’ Κοντοτάσιος), Καραμπάλιος (54’ Τρικάλης Λ.), Τοσιούδης, Σισμανίδης, Μπατσίλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...