Αισιοδοξία και με όρεξη για δουλειά, άπαντες στον Απόλλωνα

Αισιόδοξοι για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2019/20 που θα βρει τον Απόλλωνα Λάρισας στη νεοσύστατη Super League 2, παρουσιάστηκαν η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο αλλά και οι ποδοσφαιριστές των «κυανόλευκων», στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση της ερχόμενης χρονιάς στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Παναγιώτης Μαντζανάς

«Θέλω μέσα από τη καρδιά μου να ευχηθώ μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά και υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές που μετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα, να έχουν υγεία εκείνοι και οι οικογένειες τους και όλα να πάνε καλά. Όσον αφορά την ομάδα μας, εμείς κρατήσαμε τον βασικό κορμό παικτών από πέρυσι και αποκτήσαμε δέκα ποδοσφαιριστές. Περιμένουμε και δύο Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές και θα κλείσουμε το ρόστερ με είκοσι επτά ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Ένα στόχο είχαμε, ένα στόχο έχουμε και ένα στόχο θα έχουμε, κάθε Κυριακή να αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά τον κάθε αντίπαλο και να παίζουμε για να κερδίσουμε».

Αριάν Μπελάι

«Είναι ένα καινούργιο πρωτάθλημα με 12 ομάδες. Αυτές οι ομάδες είναι η ελίτ της περσινής Β΄εθνικής και πρέπει να παρουσιαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και να έχουμε τη πορεία που είχαμε και στο περσινό πρωτάθλημα. Θέλω να καλώς ορίσω τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα και να ευχηθώ να έχουν υγεία. Να πραγματοποιήσουν τους στόχους που θα βάλουμε ως ομάδα για να είναι η διοίκηση και οι φίλαθλοι ευχαριστημένοι από τη δουλειά που γίνεται. Η δουλειά έχει ξεκινήσει από τη Δευτέρα και θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της χρονιάς γιατί κάθε Κυριακή χρειάζεται πολύ ιδρώτας για να βγει η δουλειά στο γήπεδο. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για το νέο πρωτάθλημα. Περιμένουμε ακόμη δύο παίκτες, θέλουμε να είναι τόσο καλοί όσο φαίνονται… Εάν δουλέψουμε σωστά και μπουν τα παιδιά γρήγορα στο κλίμα της ομάδας τότε θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει για τη νέα χρονιά».

Μαρκ Σιφναίος

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Με υποδέχθηκαν τα παιδιά πολύ καλά και ελπίζω να έχουμε μία καλή πορεία. Να έχουμε πολλές νίκες. Ελπίζω να προσφέρω πολλά γκολ και να δημιουργήσω ευκαιρίες για γκολ».

Μιχαλανδρέας Νύκταρης

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Απόλλωνα, καθώς έχω μία πολύ καλή άποψη για τον σύλλογο. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Το φετινό πρωτάθλημα θεωρώ θα είναι πιο δύσκολο αλλά με τις επιλογές που έκανε η διοίκηση ευελπιστώ να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις».

Νταβίντ Ναζίμ

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που επέλεξε να βρίσκομαι εδώ και θέλω να κάνουμε κάποια καλά πράγματα για τη φετινή χρονιά».

Κώστας Σκούπρας

«Πιστεύω ότι όπως και η περσινή χρονιά που ήταν πετυχημένη για τον Απόλλωνα, έτσι να είναι και αυτή που έρχεται για την ομάδα. Στόχος μας είναι να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να αγωνιζόμαστε για να το κερδίσουμε. Εάν δεν μπορούμε να κερδίσουμε τουλάχιστον να δώσουμε αυτό που έχουμε και να νιώθει ο κάθε ένας ποδοσφαιριστής καλά μέσα του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...