Ακάθεκτη η Αστραπή πήρε και το ντέρμπι με την Υπέρεια!

Στο «κυνήγι» της πρώτης θέσης παρέμεινε η Αστραπή Νέας Πολιτείας, κερδίζοντας με ανατροπή και 2 – 1 τη Δόξα Υπέρειας, παραμένοντας στο «κατώφλι» του Πύρρου.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Γιώργου Καφφέ έμεινε στο -2 από τη κρουφή έχοντας όμως για παρέα τον Παναγροτικό Νίκαιας, αυξάνοντας στους δύο βαθμούς τη διαφορά από την Α.Ε. Βουναίνων.

Στον αντίποδα, η ομάδα της Υπέρειας έμεινε στους 35 βαυμούς και την 5η θέση.

Η ομάδα του Γιώργου Λυκοκώστα προηγήθηκε στο σκορ, σχεδόν με την εκκίνηση του δευτέρου μέρους, μετά και από ένα στείρο (0 – 0) πρώτο ημίχρονο.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γκατζόγιας άνοιξε το σκορ, όταν ο Πρίφτης έκανε βαθιά μπαλιά από την άμυνα, στοχεύοντας τον Κουσιώρα ο οποίος κατέβασε τη μπάλα, με αμυντικό να πέφτει πάνω του και τη μπάλα να φτάνει στον Γκατζόγια που με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ.

Λιγότερο από δέκα λεπτά αργότερα (61′) ο Ζαχαρούλης ανατράπηκε από τον Παπαδόντα και ο Καλτσάς που ανέλαβε να εκτελέση του πέναλτι δεν λάθεψε για το 1 – 1.

Την ολική ανατροπή και το τελικό σκορ (2 – 1) διαμόρφωσε στο 71ο λεπτό ο Ζησούλης με πλασέ μετά από αναμπουμπούλα στη περιοχή της Υπέρειας, δίνοντας μια σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Οι Συνθέσεις

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές): Πραγκαφίλης, Γκουγκότης, Ζαχαρούλης (65′ Χλωρός), Κατσιάνος, Ζήσης, Καφφές, Καλτσάς (87′ Σούρλας), Κολλάτος, Φούντας (82′ Μηλίγκας), Ζησούλης, Μανώλης (80′ Θεοχάρης).

Δόξα Υπέρειας (Γιώργος Λυκοκώστας): Γεωργούλας, Δημητρίου, Τραμπάκουλας, Παπαδόπουλος, Ντόντος, Πρίφτης, Παπαδόντας (75΄Σουλτούκης), Γκατζόγιας (85′ Τσιουρής), Κερμελίδης (73′ Τζατζάκης), Κουσιώρας, Σαΐτης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουμαρσόπουλος, Δεληγιάννη, Σκριάπας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...